用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 09年已獲取錄的IK1入黎交流
樓主: ylliu
go

09年已獲取錄的IK1入黎交流 [複製鏈接]

I got the acceptance letter in last week and will pay the reg. fee on coming Wed !
小朋友名字...................性別....................住係邊
Macro..........................M....................Tsuen Wan
Cicy.............................F.................Sham Shui Po
Natalie.........................F.......................Yau Tong
Coby...........................F....................  .Yau tong
Bryan..........................M.................     .Lai King
俊言.............................M...................   Yau Tong
霖霖.............................F....................Tai Kok Tsui
Ian........................... ..M..................   ..Lam Tin

Aster .....................F................. Lam Tin
Hei Hei .................M.............Hunghom
Jasmine ...............F..............Shatin

hi, IK1 的媽咪,

我係 IK1H 的 JASMINE 媽咪, 坐左2日校車, 囡囡都好興奮, 可能覺得自己大個女啦, 校車時間都暫時仲有偏差, 希望日後好D啦, 我無幫佢報課外活動呀, 想佢慣D 先報 !

HI, 咁多位IK1媽咪

我係JASMINE 媽咪,囡囡係SUNNY GROUP,暫時佢都好ENJOY返學! 只係校車有時好遲吓, 成 5:20-5:30先到大圍,不過同司機溝通左,希望日後會早D到啦!
早2日,囡囡話去左PLAYGROUND 玩,佢好開心呀!

唉,我去上堂時,sunny group 只有jasmine 一個咋, 我上 3:00-4:00 呀 ! so, 我地未見過 ! 我囡係工人湊的!
另外,我無報課外活動呀,想佢適應耐d先! 可能下學期先報 !

好呀,大家多d互通消息!

原帖由 靚太太 於 09-9-11 17:29 發表
JASMINE MA:

Hello!請問你女女係唔係賓賓揍個女定係媽咪陪個位呢??
我仔仔都係sunny group 叫Plato唔知你有無印象呢?坐係入來table右手邊細d個位呢?

好高興係度搵到咁多IK1 ma ma方便交流,係呢你有無幫小朋友報興趣班 ...

hi,

請問你地有無收到懇親會入場卷呢 ? 琴日收到2張, 一張免費, 一張要比 20, 你地都收到嗎 ?? 有d莫名其妙, but 我都比左錢去買 !

上內聯網可睇吓通告和得獎相, 我都未上去睇tim !
‹ 上一主題|下一主題