用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語 ~ 百科全書面世啦
go

迪士尼美語 ~ 百科全書面世啦 [複製鏈接]

係喎,一樣既
原文章由 kenzo 於 08-7-28 02:44 發表
今日睇左, 其實佢set書同時代賣緊嗰set (http://www.times-book.com/english/disney_enc.htm)一模一樣,分別只係多左支發聲筆, 仲要經Hi Fi/電視出先有聲. 其實睇書未得囉, 駛鬼喺電視睇咩, 而且小朋友睇太多電視都唔 ...

各有各既好處既...,不過時代呢套真係好平羅,唯一吾好佢冇發聲!!如果吾係我一定買

English Times 賣$3xxxx,吾係掛.... 如果係咁,應該DWE好好多喇
原文章由 joeyeddie 於 08-7-30 23:15 發表
我都買左DWE百科全書呀, 我又係好似你咁囉, 喺葵涌NODDY買左百科全書, $680/套, 不過唔識講比個囝囝聽, 後來放埋一二邊, 後來上次在書展見到DWE有得買, 又咁啱見到我個教育顧問, 解釋完覺得真係好掂, 所以咪買左囉,  ...

oicccccc,都好貴喎

smart kids 個套幾$呀

可以吾駛成set牙, 係米架, 點樣買法呀, 你買左邊隻呀
原文章由 goodynews817 於 08-7-31 13:35 發表
No need for me to buy the FULL set of ET bor?  I only bought another bundle, including encyclopedia, encyclopedia Q&A, values and skills.  

smart kids=english time=noddy, 一間公司...? 你吾講都吾知喎?  個日我走去mi 個counter諗住問佢個套百科, 不過諗下都係吾問好喇, 佢又要我坐入去慢慢講, 問個個女仔, 又好似woo woo 下咁...所以結果冇問
原文章由 sennywoo 於 08-8-9 23:17 發表
請問你地知唔知smart kids=english time=noddy

全部都係同一間公司黎架, 只係佢地有幾個名, 同麻有幾種教材

不過聽你地講佢地既百科要$11,000又真係好貴, 同麻只有24本書, 如果真係要買呢類既齋書, 都唔係幫佢地買 ...
‹ 上一主題|下一主題