用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到根德園報名表喇 ~~
樓主: zoesychan
go

收到根德園報名表喇 ~~ [複製鏈接]

我5/10寄,唔知收到未la.留意下先

我都未收到,5/10寄,會唔會係細B見先。

不統計下,等D未收到form D mami 唔使今擔心

寄出             收/未收

5/10           未收到

原帖由 pochuko 於 09-10-11 21:29 發表

寄出 9/30            未收(0702)

5/10           未收到 (0226)
4/10              未收到 (jeje)
1/10 (細B)                             未收到
1/10                            ...

寄出 9/30            未收(0702)

5/10 (07年2月)     未收到 (0226)
4/10              未收到 (jeje)
1/10 (細B)                             未收到
1/10                                      未收到30/9(大B)                              未收到(媽珠)

你地有無check下支票過左數未,我仲未過數,真係驚寄失.我係5/10寄

原帖由 carolsum 於 09-10-13 10:39 發表
我都係9月30日寄出的,到今日都未收到,我老公昨日都check過張未過數,都好怕會寄失.我個仔係大仔,如果今個星期都收唔到就打去問下學校,係咪打返電話錄音個個電話號碼就得?定係有第二個號碼可以打?

...

我仲未收到,5/10寄,日日"打開信箱,內裡得一片迷茫".

原帖由 wing135 於 09-10-15 11:52 發表
我昨日都收到,我係10月5日寄的,我仔係07年5月,而面試http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=119&cb=12345645&n=adeb5136係11月15日下午3點........Good Luck to all!!! ...

我都15/10寄,仲未收到,我仔係02/07
想問下你張支票過左數,我仲未ar,真係驚寄失
有個BK mami 話佢bypost 個封信仲未有寄form 來,反而早2日by hand 到school, 第2日就收到form la
真係唔知根德係點處理D 寄出form 的時間

原帖由 ppwlp 於 09-10-15 22:59 發表
我30號寄, 今日終於都收到喇, 15/11 in, 粉紅色form, 我囡囡係0307

仲未收到,5/10寄,如果in 21/11, 就同民生同日,2間我都心儀,真係有D擔心撞期
有Dmami 今日收信 in 15, 有無mami知道係睇咩安排interview 時間

原帖由 jeje 於 09-10-16 09:40 發表

係呀, 佢似我多過似daddy.
21/11 撞期咪就係民生同創價囉, 希望民生in 下晝啦.

今日收到la, in 21/11 9a.m.
ai..同民生同一日ar. 點算,我仲係好早就send 信俾問生,呢次唔9 am都10 am la, 好愁ar
民生要幾時先知interview 時間

原帖由 jeje 於 09-10-17 12:11 發表

哎~ 同你一樣咁愁, 民生要11月中先有interview 時間呢.
你個b 係26/2出世?

yes ar, how about u

如果民生係10pm后就ok, 如果都係9am.我真係唔知點算
‹ 上一主題|下一主題