用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Who is Chris Sir????
樓主: chantecaille
go

Who is Chris Sir???? [複製鏈接]

回覆:cmir 的帖子

佢好多時啲答覆都係錯架囉,好心自己google下先答人啦,仲自稱專家。。。

回覆:Jupiter 的帖子

下?block人?唔係咁衰呀?!

回覆:Who is Chris Sir

$500 教整portfolio話送個template都有人報,$300講解小一派位方法(我唔信詳盡得過教署派個隻免費碟同上EK揾料) 都一樣有人報,$1888 一條龍喎,抵啦

引用:Quote:原帖由+Sharon111+於+15-06-09+發表$

原帖由 chantecaille 於 15-06-09 發表
識人報左,template貨都交唔到呀!
下??? 點樣連貨都交唔到?

有料又怕咩畀人講呢,呢度人人都入得黎講,你幫得太出面,仲要霸道到叫人delete post, 我覺得過份左啲囉。

我覺得唔係話冇得罪過自己就無權開post討論,咁明眼人都覺得佢又的確無料到,只識去copy n paste人地辛苦做出黎嘅資料去當自己料,咁點解又唔見人地開post去話下其他"專家"?  人地自稱專家,起碼都真係有自己去揾料整理出畀家長,而唔係去左抄右抄當自己料嘛。
攻擊到佢嘅小朋友係唔啱,但開呢個post討論下我唔覺得要咁霸道去鬧人要delete post.

我係咪發雞盲?點解我由第一帖開始睇到尾睇左兩三次都睇唔到有人人身攻擊小朋友?真心求教,邊條帖犯左規?

個chxxx sir都真係幾cheap,  我係呢度講兩句唧,都被fb踢左出谷囉。。。
各位精明嘅家長,咩事心照。
祝各位聽佢up嘅好運,自求多褔。
個fb page多人join唔代表佢有料到,入佢開嘅page你估7000 幾人都係想問佢xx vs xx 睇佢回覆7000 幾人都爭住報佢啲班咩,睇其他家長嘅回覆先係入谷嘅目的。
如果真係咁熱心教家長,就開個平台唔好賣自己廣告唔收錢啦。

引用:比人踢得出谷梗有理由既....如果我無估錯..

原帖由 Yeahly_ly 於 15-06-10 發表
比人踢得出谷梗有理由既....如果我無估錯....sharxxx111應該係明x幼稚園家長....上次係個post度話另一個明x ...
呢啲係咪叫起底?個post已畀小氣嘅chxxx sir delete左你講乜都得,我有cap圖唔怕你屈得就屈,我從來無教人地教仔,個個係另外一個家長,請搞清楚。
呢度真係同佢個page一樣,咁多打手

引用:回覆+Sharon111+的帖子 欺騙,冇料扮有料

原帖由 ni-ki 於 15-06-10 發表
回覆 Sharon111 的帖子

欺騙,冇料扮有料,cheap精,呢D唔係人身攻擊係咩?你們係度討論大人就算啦,仲要 ...
阿小姐,我用chxxx sir有指邊位咩?身有屎???

真心覺得信佢同buy 佢啲家長好可憐。。。。
浪費左金錢事少,信左流料事大
自求多福吧

‹ 上一主題|下一主題