用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖瑪加利男女英文中小學 請問 interview 完幾時先會收到通知
樓主: happymama_jkc
go

請問 interview 完幾時先會收到通知 [複製鏈接]

原帖由 Chincco 於 09-9-19 07:16 PM 發表

我囡囡係讀到"YORK"架 ! 佢之前interview左"王錦輝", 26/09 會去"德望" interview. 其餘幾間都仲係等緊消息. 你小朋友幾多月出世架 ? 我囡囡係12月出世細囡. York都有推介培僑, 不過我無報. ...

Hi,

我都想報德望呀 .. 但 5 號個日我唔記得左去..
唔知而家仲有無得報呢?
同埋我有個朋友話 smc 通常都收 d 國際幼稚園 ... 我女女唔係讀國際幼稚園架..
我26號都去interview 優才, d 人話都幾好..
我女女6月出世

原帖由 waiwing 於 09-9-19 11:53 PM 發表
我地28/8 1st interview, 到而家仲未收到call 2nd in, 其實我地報名時已交左2個信封, 乜唔係用黎通知2nd interview time咩? 如果無得2nd in 都應該寄返封信比我地通知聲, 唔洗等到頸都長埋, 另外, 學校打電話通知2nd ...

我都有打去問.. 佢話8月26日先係第1日interview , 所以無噤快知.. 又唔可以答你得定唔得.. 總之結果點會有信通知你啦!!  
我女女26號in完.. 咩都無通知囉....

原帖由 waiwing 於 09-9-20 01:16 PM 發表
我都係咩通知都無, 而家係度等等等, 但有d 2x/8 1st interview既小朋友2nd in 埋, 有d仲收埋信accept/waiting list添, 搞到我真係好心急......

我都放棄左啦 .. 唔等佢..
噤等法好辛苦呀 ...

原帖由 leil_girl 於 09-9-20 10:54 PM 發表
德望得5號當天可以報名, 過了就沒有了

優才我哋都有去interview, 但我老公唔喜歡旺角校舍

大家努力吧,祝你囡囡好運 !!

係呀 .. 噤請問你優才interview大約 in d 咩呀 ..
難唔難 ? 你收唔收到通知收左 ? 我聽人講話好難入 , 個度個校舍唔好 ? 定係咩 ? 而家我都好擔心我女女考唔到呀 ..
你而家考到邊間呀 ?

我都祝你女女考到一間心儀學校啦 !!

大家努力 !!! 加油 ......

原帖由 leil_girl 於 09-9-22 05:10 PM 發表
亞囡話玩 Music chair, 問了少少英文, 要到15/10 才有結果,

音小收了亞囡, 不過放棄了,沒有去留位

祝好運 !!

音樂小學都好 .. 我都想比女女入 D 間但學費貴左 D
我 2 個負擔唔到呀 ..

原帖由 waiwing 於 09-9-23 10:41 PM 發表
我今日打左電話去問啦, 我問佢 28/8 1st interview既小朋友幾時會收到通知2nd interview? 佢覆我話如果需要2nd interview既已經通知哂, 28/9左右會寄信比其他未收到2nd interview通知既家長, that means 28/9收到信 ...

係呀 ... 我打去問佢又係噤答我.. 只係話無論咩消息都係等睇下有無信喎, 我琴日收到封掛號信唔知係唔係呢? 因為係寫我個女個名架..

原帖由 WL1210 於 09-9-24 01:38 AM 發表
我仔昨天也2nd interview了, 不知道收不收, 你們多少天收到信呀?

請問你係幾時1st interview ?
我都未收到電話 ....
‹ 上一主題|下一主題