用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國有可能脫離歐盟大家點睇?
go

英國有可能脫離歐盟大家點睇? [複製鏈接]

回覆:英國有可能脫離歐盟大家點睇

我唔太擔心,因脫歐機會微。就算真係脫,都要面對,見招拆招,正如香港咁,現被野蠻政權統治,都要面對啦!無論將來變成點,都要面對,隨機應變。

引用:Quote:原帖由+RedHeart+於+16-06-13+發表若

原帖由 hjma 於 16-06-13 發表
對啊,人身安全最重要,相對起來,香港的暴力示威變得小兒科
如果香港果D叫暴力,當年英國大學加學費既示威,應該叫世界大戰喇!仲有,劍橋學生都有參加示威,唔知果D成日話香港示威好暴力既家長,想唔想D子女讀劍橋呢?

引用:脱左、我地就一帯一路LOR

原帖由 Mighty 於 16-06-13 發表
脱左、我地就一帯一路LOR
咁我寧願唔俾佢地讀,容乜易去左ISIS呀!

Mighty  国家重点政策阿!政府官員D仔女可先試。  發表於 16-6-13 16:56

Mighty 發表於 16-6-13 15:19
脱左、我地就一帯一路LOR
應該係局長級或以上必須要去

回覆:英國有可能脫離歐盟大家點睇

其實脫歐後是否一定唔俾EU國民去英國工作?冇人知,因為歐盟仲要跟英國傾番以後既條件,包括出入境、工作、居留、讀書……等等,真係協議好先諗啦!到時會唔會蘇格蘭已經獨立左呢?到時先啦!唔好諗多左呀!

ennaenna 發表於 16-6-25 15:13
講真點會唔俾...最多煩d je我覺得...
到時先知
‹ 上一主題|下一主題