用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 佔中對你們的子女上學有没有影響?
go

佔中對你們的子女上學有没有影響? [複製鏈接]

我兩個係南區返學冇受影響,但一個係中西區返學今日又停課啦!話冇影響呃人既。幼稚園或者小學返小一兩日問題唔大,可惜我囡囡係剛升中一既中學生,計落去之後兩日係假期搞得唔好睇怕3號都未傾掂,前前後後計落變成冇返成個星期學,你話唔擔心就假既
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

好老實我覺得班學生似 " 紅衛兵 " 多D 無法無天啦!
你或許擁有無限的財富You may have tangible wealth untold 一箱箱的珠寶與一櫃櫃黃金Caskets of jewels and coffers of gold 但你永遠不會比我富有----Richer than I you can never be 我有一位讀書給我聽的媽媽I had a mother who read to me
by美國詩人 Strickland Gillian [朗讀的媽媽]

回覆 黃巴士 的帖子

各人觀點唔同、我有我感觀你有你見解。

但係阻街集體示威連警察運咩物資都要查要受控於佢地、拉邊個唔比拉邊個都管、圍警署呢D唔係無法無天係咩 !
佢哋唔係越演越烈我絕對站係佢哋果邊支持,但而家、 好對唔住 !我嘅感觀佢哋就係似 " 紅衛兵 " .
‹ 上一主題|下一主題