用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 歡迎光臨..Form 2 無頭痕
go

歡迎光臨..Form 2 無頭痕 [複製鏈接]

Hi all,
謝謝大家謝我同囡囡的祝福及鼓勵,
昨日接到醫院電話, 暫定 13/8 做手術,
希望承各位貴言, 一切順順利利啦!

+   +   +

Eva,
我收唔到妳 send 的 PM,
可否 send 多次呢?

InMa

原帖由 Eva 於 10-8-5 13:07 發表
Inmama
Check PM please

Eva,
謝謝妳!

InMa

原帖由 Eva 於 10-8-6 23:42 發表
Inmama
Sorry呀!打錯左個名tim, 應該叫M&Amom check PM 取補習社的資料而已 !
日d做手術,多d休息,好好迎接新學年。祝你囡囡一切順利。

Hi all,

謝謝各位祝福,
因阿女上星期病左所以手術要延期,
佢冇發燒或喉嚨痛,
只係有鼻水、咳和好多痰,
夜晚要吸氣管舒張劑至睡到,
已睇左三次醫生,
原本前日見佢已冇乜咳,
痰亦少左好多,
以為佢一路好緊,
但我知佢食西藥 d 痰未必咁易清晒,
所以尋日朝我另外煲左 d 羅漢果水俾佢飲,
希望幫佢快 d 清晒 d 痰,
點知尋日下午佢又再密密咳,
夜晚仲要吸兩口氣管舒張劑至好 d,
我唔知到底係咪佢體質唔適宜飲羅漢果水定點,
一陣再去睇醫生,
到底佢幾時先好番晒呢,
好心煩!!

InMa

我個女間學校都係呢三款, 因係教育局認可
型號, 阿女經學校既學生會團購, 所以比出
面買平 d d.

我老公上網睇過三款機既資料, 簡單講下個
分別 :

fx-S950P : 只可用電芯

fx-3650P : 同第一部基本功能一樣, 分別只係
同時可以用太陽能操作.

fx-50F-H : 除左電芯/太陽能兩用, 功能比較全
面, 可以計 d 難 d 既數, 連大學既數都計到.

既然價錢唔差太遠, 我地幫阿女揀左第三款.

InMa

原帖由 JSCfamily 於 10-9-9 15:55 發表

各位姐妹:

請注意..我已經做左大路書局的search~"溝仔雞"

Casio        商務  大眾  中華  三聯
FX-50FH   $167   $159  $166   $160
FX-3650P  $157   $147  $145   $145
FX-s950P  吾賣   $145  $140   $140

**以上價格已是特價優惠,不能再用
discount card.

***大眾,中華及三聯的優惠期至2010年
9月12日(今個星期日)

Hi

好耐冇入黎同大家傾計喇, um ..... 報告下
近況先!

自去年七月尾開始, 阿女的手術都因為不同
原因而一再延期, 最終係上月 (17/12) 正
式進行了手術, 托賴手術成功並於一星期後
出院, 但就要覆診得好頻密囉.

早幾日帶阿女返醫院覆診, 照左超聲波後醫生
話今次檢查睇到阿女個心臟的收縮力比預期理
想, 可以講係佢有史以來最good 既一次, 醫生
話好滿意, 亦証明左今次手術算好成功, 佢話若
阿女一路都 keep 到呢個狀況就 very good 喇!

雖然阿女將來或會再做手術 (換心瓣), 但目前佢
心臟最棘手的問題總算解決左, 將來既事將來至
算, 依家唔諗咁多囉!

InMa

多謝各位對阿女的關心和祝福.

Hi

祝各位兔年事事順景, 身體健康,
孩子們個個聰明伶俐,大人們心想事成,
恭喜發財,新年快
樂!

InMa
‹ 上一主題|下一主題