用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 收到SFA信
樓主: damonella
go

收到SFA信 [複製鏈接]

damonella,

Will you take this school for your kid?  I'll not because this school will not choose my kid as his performance was not good on that day.  Anyway, congratulation.  Do you know how much for the school fee?

原帖由 damonella 於 08-11-13 12:24 發表
Yes. The school sent out the letter yesterday.

如果你相信你封取錄信是寄失了, 就應該去睇.

原帖由 pearjadema 於 08-11-13 14:27 發表

想想下, 其實sfa收你地, 就寄出左取錄信比你地你地都冇需去學校睇result 啦,
咁明天去學校睇 result o個d咪幾乎係不被取錄因為收唔到信   

如果今晚收唔到信, 明天仲去唔去睇好呀 :naught ...

雖然我未知有無信, 但我不是你所講的3種, 所以我不會去睇  

原帖由 BBR 於 08-11-13 15:24 發表
驚寄失個D會好睇
好想讀個D會去睇
覺得自己會收個D去睇

請你明天講下究竟收左幾多人, 因為去年好似收200-300人, d人話該校預好多人唔讀, 所以會收多d.

原帖由 kaka01 於 08-11-13 15:42 發表
我次次收信都遲人一日,今天收唔到信明天經過都會去望下,冇咩所謂,反正得閒。
‹ 上一主題|下一主題