用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到金巴倫面試結果未?
go

收到金巴倫面試結果未? [複製鏈接]

我30/10 interview, 昨日4/11都收左信收佢讀am班啦, 好彩仲未去啟思交留位費, 唔駛比多$660.

原帖由 anteater 於 10-11-5 11:15 發表
你唔讀啟思?!

IN完St. N 之後, 鍾意SN多D, 所以放棄啟思.

我有聽校長個talk, 佢話今年冇得自己揀上午定下午, 會學校安排, 所以我in時冇問我要am 定pm架喎.

原帖由 ho_yan2406 於 10-11-5 22:35 發表

ai..個個都AM既...我有D懷疑佢會唔會SEND錯信俾我(佢封信都有d野寫錯左)...我tick左唔考慮pm,因為去到咁遠讀,如果返下午冇人接放學架~
interview o個日老師冇再問我am定pm..... ...

我 in 30/10 9:30am.

原帖由 vinvillalee 於 10-11-5 17:55 發表
請問收到offer 的家長, 你地30/10 IN 幾多點?

原帖由 giant_japan 於 10-11-6 07:39 發表
想問下收到取錄信的人, 要幾時之前去交留位費? 同要交幾多?

另想問下你地面試時先生係咪用中文問小朋友同家長的?

此外, 係咪見完1星期後就知結果? ...

我8/11要交留位費, $660.

我面試時係用中文問的, 不過如果要英文, 預先講明就得, 我見入門口佢地派label時有家長要求用英文的.

我30/10面試, 4/11已經收到信, 都唔駛1星期喎.

原帖由 vivihoho 於 10-11-6 19:03 發表
Same as me, becuase of typhoon, my b interview changed to 20 Nov, but it is not fair to all students becuase they start offer a seats to those interviewed already

聽校長講佢地分5個session去IN, 1000個考生, 每次IN 200人, 每個session 會按比例收生, 今年收180名學生, 大約每session收36個學生, 即15-18%到, 所以都唔會唔公平的.

所以冇影響之後IN的考生的, 大定應可放心!!

‹ 上一主題|下一主題