用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖保羅男女小學下星期放榜
樓主: 巴菲特
go

聖保羅男女小學下星期放榜 [複製鏈接]

原文章由 巴菲特 於 07-11-11 23:50 硐表
去完second in,校長話下星期尾會有結果。
原先準備左D答案諗住校長會問,點知入到去,校長例牌恭喜完小朋友入選左第二輪後,話2nd in主要係等家長理解學校多D,掉轉問我又乜野問佢,校長就冇問問題,真係估佢唔到!
有去過2nd in的 ...

下星期係咪即係16.11.2007前知結果呀?
校長都無特別問我地問題喎!有D失望添!
當時諗無問題問係咪代表校長無興趣同我地傾計呢?
不過而家已平常心,因為起碼完成任務。

原文章由 巴菲特 於 07-11-15 10:09 硐表
Hi 嫦娥:

Nice to talk to u again
其實我去面試時,校長介紹一輪之後,就沒有問我野,相反她問我有冇問題問?如果當時我話冇的話,相信會面過程會少過10分鐘
不過等咁耐,當然唔好蝕底(一笑),我就問她一些例牌問題。呢幾日可 ...

巴菲特,你好!
我個情況同你差不多,會面過程都係好短。 唔知係好定唔好......
你話呢幾日知結果,係咪within this case or in the coming week?

原文章由 巴菲特 於 07-11-15 11:40 硐表
校長當時話,月中前會有結果,大約呢幾日la,而且上次完晒 first其實隔幾日已經陸續有人接到 second in的通知了。

Thanks!But 心情始終七上八落,有d 緊張。
希望大家都有好消息啦!

原文章由 巴菲特 於 07-11-15 11:41 硐表

如果收你的話,會唔會讀定等DB/DG?

一定會讀!因我住港島,我有一女兩仔啊。所以盡量唔會選齋男或齋女校。你呢?會點揀呀?
‹ 上一主題|下一主題