用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 又一村幼稚園係咪真係咁差???
go

又一村幼稚園係咪真係咁差??? [複製鏈接]

我想問吓响又一村讀梗既家長知唔知呢間學校好唔好架, 因我聽朋友講話响唔知邊個網頁到見到

"千萬不要選擇又一村學校幼稚園!!!!!! 要入讀幼稚園的家長請注意!!!!!千萬不要給你的小朋友入讀又一村學校幼稚園!!!
這所學校可能以前口碑不錯,但現在確定不怎樣好!!!! 很多不負責任的老師!!! 校長也超假的!!!! 小朋友有什麼事,你不要以為她會幫到你什麼! 一副你不喜歡就不要讀! 萬一知道你快要轉校,老師馬上變臉,對小朋友非常不好!!唉~~~
因為升了K2,很多問題出現了,才發現很多老師及其校長非常不知所謂! 不過我很幸運的是,我小朋友的班主任是一位非常負責任的一位好老師,所以我暫時還是沒讓我小朋友轉校."

請問係咪真既呢? 請比啲意見, 唔該晒!
   1    0    0    0

原帖由 teacherkg 於 09-2-21 23:47 發表

同意!

不知為何,這間學校的某些家長很喜歡投訴老師,尤以今年k2某些家長為甚,他們可能被此校的校長縱壞了,於是動不動便投訴老師,更愛直接向校長本人投訴!校長又十分重視家長的"意見",當然向老師施壓,要老師向家長 ...

哦原來呢間學校有啲家長咁煩架, 响到做老師既都幾大壓力, 可唔可以再講多啲關於呢間學校既教學好唔好, 英文程度係點, 同埋校長既為人, 唔該晒。
‹ 上一主題|下一主題