用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 結果: 迦南1月30日interview
go

結果: 迦南1月30日interview [複製鏈接]

下 ? 我去interview時老師明明話2月26日寄出ger...咁快?

我都想知呀....九龍塘啟思已收了阿b讀pm...如果迦南收都唔識點選好...有冇媽咪分享下?

不過九龍塘呢間應該唔會太差....我地返緊佢的playgroup都覺得唔錯.....好多時返playgroup的時候(Sat)見到佢地d老師(應該係正式kindergarten的老師)在另一個課室上group training...好投入....證明佢地應該都幾著重老師培訓ger....

我都好同意你所講, 想令阿b在N1鍾意佐返學先....而seems 啟思同迦南都係happy school, 所以真係唔知點選好...可唔可以分享下點解你放棄啟思呀?

收佐我阿b to am class!

死啦...頭先睇番d舊post, 有媽咪話迦南d嬸嬸唔係太好....請問有冇人知係唔係真gar? 佢地有幾多嬸嬸 gar?

通常9月初開始報名, 第一批10月到 interview (大仔), 10月尾至11月初有result
你個係1月bb應該好多學校喜歡...
‹ 上一主題|下一主題