用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2011年 K1家長 [複製鏈接]

我阿b都係IK1, 多多指教,但係我未收到註冊信,你地係唔係個個都收到啦?有冇校車資料架?

我重未收到註冊信呀,請問大家收到未呀?

係呀...我小朋友係IK 班呀...Thanks winky.mok.

不過而家重愁緊校車問題, 雖然我知道我地那兒應該會有校車到...不過唔sure 個站會離家幾遠..同好似校車要成粒鍾(Hunghom).同埋我見呢到d媽咪話校車服務麻麻, 所以好擔心. 你要坐校車嗎?

多謝你們的回覆…我見d媽咪話學校網頁登的校車路線是假的, 實際車程比學校網頁上寫的還要耐, 所以好擔心. 我見而家我地那邊校車都要成個鍾, 如還要再耐d就實在太耐了. Longlammama,  想請問 20 輛校車是小學幼稚園共用的嗎? 係唔係要等校車送哂小學同學放學才回來接幼稚園學生gar ner? 因為好似見過有媽咪話幼稚園放學係會先待家長接哂小朋友才到校車那批離開, 所以會好遲…(因我見好多學校都係先讓校車同學離開的…) ai….擔心ing…..

學卷. Application deadline 係31/5,要快d 申請啦!

我都收到喇,你地14號去唔去呀?

學校效率真快,昨天註冊已有校服攞。

我都係攪了太約50分鐘, 不過其實咁多唔同種類的野收, 同埋即場派埋校服, 我覺得算係咁了..

上星期六活動日大家有冇去交學卷那個課室外睇取錄名單呀?唔知那個grouping 係唔係己經係編班結果呢?

我見到佢個表貼出來IK1 4, 每班好似 20-22 …. 主流那邊好似6(上午4, 下午2), 每班30

原帖由 luckpig 於 11-5-19 21:29 發表

有咁啲嘢, 冇留意到呀, 點排的呀, 我去度时2點, NO.44, 都成個鐘先搞定, 有的媽媽即場先寫票, 時間拖耐佐小小, 走時成3點, 見去度no.57OR58號, IK1到底收幾多人, 我見到一個日本仔都來讀播. ...

國際班扣了學卷$800 學費, book fee/misc fee around 2千頭. 學費吸引係我其中一個reason switch from LH to TT. 因為大家都英普班

學卷今年係$1600

Actually 學校張入學document寫了學費扣了學卷係$800...

Yes, my bb will be in IK1

原帖由 winky.mok 於 11-5-27 13:59 發表

同意同意, EGGEGG08
你BB 係2011 IK班嗎??
‹ 上一主題|下一主題