用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 creative interview?
樓主: mimicatmao
go

creative interview? [複製鏈接]

老師問佐你地本人幾多問題, In我地個老師主要問我阿女野, 叫佢疊高d積木, 用碗同匙食野佢睇, 又叫佢餵阿媽(即係我...hee hee), 餵老師, 問佢邊個係媽媽, 申請表上相中那個是誰 (即係佢自己), 又叫佢同老師握手, 幫自己貼貼紙同幫媽媽貼....但問我就好少...只係邊個湊佢同佢識講d咩...pm class ok ng ok...所以我覺佢好似對我地冇興趣...."夫蜆"下我地想....所以都係打定輸數lo.... 老師有冇問你地好多野呀?

Congratulations...幾時要交留位費呀? (我仲未放工....未返到屋企開信箱呀... )

其實d學校鍾意收大b...會唔會收哂d 0801 and 0802 bb 先呢....咁開生日會時只係1月同2月先要攪生日會..而且全班都生日lor...so funny.... haha

我阿b都係被取錄為下午生....原來大部份人都係下午班....會唔會下午班超額offer多d呢..(諗住多人reject)

Yes....我interview 那天問過校長

原帖由 edbaba 於 09-10-27 20:14 發表
請問大家知唔知Creative N1是否可以直接去K1,不用再考過。

無意間搵到一段文章from張文光 講趙校監同啟思....希望幫到大家..

http://www.cheungmankwong.org.hk/story/20020204story.html
‹ 上一主題|下一主題