用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 有無N1 B1 (pm)同學仔
go

有無N1 B1 (pm)同學仔 [複製鏈接]

Hi,今日我自己接放學,入返課室接,兩間大房變返四間細房,d net teacher都返晒嚟,我地個net班主任係ms.sophy,即係最后嗰日好後生個位鬼妹,我地個班全班22人,人數算唔算多?

原帖由 elisliu 於 10-8-11 20:38 發表
今日下午返學落大雨.好彩老公車返學到門口無咁狼狽.
今日我個仔返學時無 .但放學時有 .老師同我講佢今日好乖無 因為放學時見到有小朋友走佢有話要走所以 /我問佢有無餅餅食佢話有. ...

唔係噃, 老師同我講22人, NET班主任係 MS.SOPHY, 隔離班都有NET, 校長都係到, 我淨係知我個仔成晚口UPUP唱歌, 我都唔知佢唱乜, 今朝再問佢就話唱TWINKLE STAR, 我話边個同你唱, 佢話MAGIC CHRIS, 我問边個同妳WEEWEE, 佢就話嬸嬸, 成日話TEACHER TEACHER, 不過我個仔成日亂噏, 唔知真定假....我個仔無喊, 老師同我講平日好定個D反而有喊, 平日百厭個D反而好乖

原帖由 1010sy 於 10-8-12 10:14 發表
Hi cwongkl

我地個班PN全班20人, how many NET  do you see?

PN係歸入國際部嫁噃

原帖由 babycreamy 於 10-8-12 23:49 發表

cwongkl, N1B1 唔係LOCAL CLASS 咩? WHY 有NET做班主任???

唔好意思,我搭錯線

原帖由 babycreamy 於 10-8-13 23:24 發表

哦...我以為你講N1 班,因個TOPIC 係N1 B1...
‹ 上一主題|下一主題