用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Good Hope result released
go

Good Hope result released [複製鏈接]

原帖由 BBR 於 08-11-7 16:31 發表
到宜家為止我一封信都無收過 比封reject letter我收下都好 ,SPCC, HP都無,激死人 ,但係幾個都係waiting list咁得意,無人收到取錄信,唔通寄waiting list letter先 ...

以本人上年經驗德望只有收及waiting list,是沒有reject letter 的。

原帖由 BBR 於 08-11-7 17:22 發表
佢張申請通知話所有學生都會收到通知信,叫我地唔駛打去問

是所有人都有通知,但只收accept and waiting list.

原帖由 Pianokc 於 08-11-7 20:55 發表
looks like if you receive letters today, it's waiting list.

No acceptance letters received today ?

I am also haven't received.

原帖由 BBR 於 08-11-7 21:05 發表
你上年有考今年又有考?

我有兩個差一歲的女兒呀麻,上年我都沒有在BK上找到收REJECT LETTER的家長。

原帖由 YAPPLE 於 08-11-7 21:10 發表
唔知關唔關住的地區問題?
有冇住TKO的家長已收到信呀?

我住德望附近都未收到。

原帖由 喧嘩 於 08-11-7 22:26 發表
咁都冇理由擺成仟人去waiting gar, 德望都算係一間有名氣的學校, 唔慌冇人讀, 人地果d 冇咁出名的, 都有reject啦, 如果gh咁做, 好似對我地d家長有d殘忍, 我真係好想有人話我知, gh係有reject信啦 ...

聽說有一年德望開學前要call番reject的小朋友去報名,自始就沒有reject letter了。:idea:

原帖由 safarimama 於 08-11-8 13:07 發表
Anyone received Acceptance letter today 8/11?

I have received acceptance letter today:D
‹ 上一主題|下一主題