用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 聖羅撒交左留位費都未知am/pm真過份
go

聖羅撒交左留位費都未知am/pm真過份 [複製鏈接]

我經過時見到在樓上走廊見set 晒透明膠擋塵該不怕的,而且在網站見到玩樂設施是在後邊的,該不怕。據聞新學校預計兩年落成。
我去交留位費時見好多大B,你地的小朋友係幾月出世架?

你好呀!希望我地囡囡可以做同班同學啦!交留位費時見佢個list 有些名係highlight 左,唔知代表乜呢?
原帖由 goldpiglet 於 10-2-14 19:38 發表
My girl is 0709 ar
Nice to meet u
Heard the gaurdian behind me during 交留位費 is for 0710.
So many small b as well
HAPPY CNY & Valentine's to all bk mami

d校巴都好晏喎,係咪九點開始上堂?

等待真係唔好受。由十一月頭取form,十二月頭interview,一月中有result,初時滿心以為offer 信沒有寫am or pm 就係代表am,跟住好唔容易又等到二月頭去交留位費,以為會知啦,點知又要到五月頭先知...唉,好想快d知。

晏些都好架,冬天早起真係好難頂。聽過d小朋友讀小學住沙田七點半度就要等校車黎接去九龍塘返學,聽見都覺得慘呀!
原帖由 stephanielum 於 10-2-19 11:14 發表
可能我係尾站, 所以先8:30來我個站, 我囡囡個同學仔住青衣, 頭站要7:50, 雖然去程晏接, 但回程要最尾落車噃! 不過都好啦, 起碼朝早唔駛咁趕嘛!!

am上堂時間係9:00-12:00

...

‹ 上一主題|下一主題