用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 升班啦!! <創價 2007 K2 ~~ PART 1>
樓主: Oscar媽
go

升班啦!! <創價 2007 K2 ~~ PART 1> [複製鏈接]

上午
第一組:
屈希潼

第二組:
黃家聰 (Oscar)
鮑禮桓(Liwood)

第三組:
黃丞佑

下午
第一組:
沈銳恆
陳樂軒
伍晉樂

第二組:
浩楠
洪啟軒
媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

msnicoleng,
thank you晒!!
早知我果日都去啦∼ 你地玩得咁開心∼

Candy,
樂樂又問我..”媽咪, 其實你識唔識整cake架??”
你想唔想像到我既無奈樣呀? 知唔知附近邊度有得學整cake呀?邊一款cake係一d難度都無架?我要去報名學先得la.. 

原文章由 msnicoleng 於 07-7-14 00:57 發表
mimi

check pm

哎呀無得同浩楠, 銳恆一班添 :cry:

billysim, b_B

我我有同銳恆, 樂樂影相呀, 但係我唔見左條usb 線, 所以要等曬出出來後才能給你們, 等下我啦  如無意外, 下個星期應該曬 ...
媽媽, 我真係好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛好愛您!!..........冧晒 :-) ~~

all mama,

今日睇左學校派番黎隻碟.好感動!!老師真係好好呀!!真係要多謝老師向呢一年黎既努力!!
一幕又一幕亞仔向學校既生活盡現,搞到我眼濕濕...唔怪之得佢地咁鍾意番學la!!!

我祝謙謙

身體健康,生日快樂!!

candy,

咁你記住問下康康daddy幾時開班? 我第一個報名!!!
謙謙mama, 係咪第二個呀? 一斉丫~

原文章由 candy9996 於 07-7-14 19:09 發表

b_B,
樂樂,點解忽然間會問起你識唔識整cake,係唔係佢昨天在課室見到好多蛋糕呀,
我會唸到你個樣係唔出聲好無奈望住樂樂,
我哋附近最近有得學整cake,應該就係在我屋企啦,哈哈哈 ...
‹ 上一主題|下一主題