用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

P1 Interview [複製鏈接]

原帖由 MeiHan 於 10-10-4 14:59 發表
個個都可以first in架, 星期五前一定會收到信, 時間會係係下午!

肯定是下午嗎??  因為我仲有d課外活動要預先請假, 我真係無預到到今日都可以未收到信....
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

原帖由 kamtsk 於 10-10-5 09:57 發表
我的小朋友下午都有活動, 所以想早啲知道面試時間, 方便安排. 我都估唔到面試前一星期也未收到信. 有點令人失預算, 因為我知道有不少學校也是這個weekend面試呢!

...

终於收到電話啦...我仔仔係GROUP 1, 你地有無人都一樣呢??
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

不如你試下打去53611249問下啦~

原帖由 Spdwong 於 10-10-5 11:02 發表
Wa....group 1....so early?
My son us in group 37 and the interview time will be at 4:15pm.

唔知一GROUP有幾多人呢??  其實我都唔算好早申請, 張RECEIPT NO.都5XX, 唔知點解會咁早IN呢??
‹ 上一主題|下一主題