用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) [KTS]2010年9月小三家長入嚟啦~~
樓主: wasabb
go

[KTS]2010年9月小三家長入嚟啦~~ [複製鏈接]

經過一年辛苦既日子,阿仔阿女終於升班啦.....

盡情enjoy呢兩個月既觀樂時光啦.......

9月又再努力過~~
   0    0    0    0

我個仔三年都係讀B班.....

不過今年3B好似都有1/3係女仔喎~

原來又係Miss Wong做3B班主任...

唔好話你個女開心,我都好開心,佢對啲小朋友勁好...yeah yeah yeah~~~

AnnKwok: 我諗今年手冊既P.22好快會填滿囉

原帖由 Gicobaby 於 2010/8/31 19:43 發表
Hello 各位,

明天開學喇! 祝一切順利!

我囡都係1B-2B-3B, 佢琴日知道Miss Wong再做佢班主任真係超高興呀.

Annkwok: Day ABCDE?! 相信佢地要D時間適應! ...

Hi all,

我同阿仔要响度同各位講聲bye bye,阿仔今日開始會轉校,講真..我哋成家人都好唔捨得你哋,你哋比咗好多美好既回憶我哋,同學們之間既友情,家長們之間既互相幫忙,呢兩年所有甜酸苦辣都係值得回味,我都會得閒上嚟探吓你哋,珍重.......

我捨不得你.......yeah yeah.....

有緣再見~!

wasabb

AnnKwok,

轉校對於我同阿仔嚟講都係好痛苦既決定,我尋晚都瞓得唔好,瞓咗三個鐘就醒咗,我諗阿仔都唔好得過我好多....

但奈何為咗佢升中既路,唯有忍心啲啦...

阿仔轉咗去聖保羅書小學,佢都好掛住你個仔同KTS啲friends.......

keep in touch~

wasabb

原帖由 AnnKwok 於 2010/9/2 17:45 發表
Oh ! Why ?   
仔仔轉去邊呀 ? 我仔都唔捨得 !!

AnnKwok

哎吔...你哋真係攪到我眼濕濕啦......

我會返嚟探你哋架....

睇吓中秋晚會果晚安唔安排到啦...

hope to see u all soon

原帖由 littlehipo 於 2010/9/2 20:37 發表
Wasabb,

Bye! 得閑返嚟探下我地!

thanks, AD.Mama...

let's work hard together~

原帖由 AD.Mama 於 2010/9/5 23:36 發表
Wasabb,

雖然遠左, 但祝阿仔在新環境一樣開開心心!

大家一齊加油呀!

AD.Mama

thanks, sw....

OO都要努力呀~!

原帖由 sac.wen 於 2010/9/6 16:51 發表
wasabb,

祝仔仔在新校一切順利 !!!
‹ 上一主題|下一主題