用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 2011-2012 K1 下午班報到Say Hi
樓主: sue_young
go

2011-2012 K1 下午班報到Say Hi [複製鏈接]

asheywong23 & sue_young,

兩位好, 小囡也是下午班生, 我亦嘗試要求轉上午班, 但心知機會十分渺茫, 我地會搭校車, 會在12:35pm上車, 回程就5:05pm, 希望呀囡唔會怕啦! 唔知車程算唔算耐呢?

Thnaks for you information, sue_young. 請問夏天是否可穿普通白色socks呢?

另, 7月15日是影班相定個人學生相呢?校車是否要當日决定並交支票呢?因個日要幫k2哥哥交小一申請表(唔知要等幾耐), 可能去唔到影相或要其他人帶小囡返學校, 所以依家煩緊, 唔知點安排好!

原帖由 sue_young 於 11-6-21 23:20 發表
Hihi,

Nice to meet u, just the current practice for your reference.

一, 三, 五 - 校裙; 二, 四 - 運動衫
夏天, 白校裙+白皮鞋; 運動衫+白波鞋
冬天, 灰校裙+黑皮鞋+學校socks

頭飾好似要黃色or綠色, 但需要 ...

謝謝你提議, Sue_young, 咁你知唔知今年K3班小朋友升GH小學多唔多呢?Waiting個d有無收返晒呀?

回復 3# sue_young 的帖子

我個囝都要準備考小一, 但無GH做backup, 所以勁擔心同緊張.  

我同你都要努力, 重要為2個小朋友加油呀!
‹ 上一主題|下一主題