用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問 Dr. Poon 同 Sam Sir 既playgroup, 邊個好d?? ...
樓主: pingu_k
go

請問 Dr. Poon 同 Sam Sir 既playgroup, 邊個好d?? [複製鏈接]

mianyang_99,

你提過協康的playgroup唔錯,唔知協康playgroup的上堂係點的呢?

Sam Sir 上堂又係點的呢? 你好似唔太喜歡..可唔可以講詳細少少?

我只上過Dr. Poon同幼潛...上Dr. Poon上得好開心..又有得著..當然有其他家長覺得上堂好鬆散...但一定好過幼潛好多好多...
上幼潛..我真係上得好唔開心..(我係另一個topic提過)

我會再返去上Dr. Poon..但又想試下其他playgroup
如果有好的..上完一期Dr. Poon可以去試下mianyang_99,

我見你係另一個topic 提過協康的playgroup,唔知協康playgroup的上堂係點的呢?

我只上過Dr. Poon同幼潛...上Dr. Poon上得好開心..又有得著..但上幼潛..我真係上得好唔開心..

我會再返去上Dr. Poon, 但又想再試下其他playgroup...

原帖由 mianyang_99 於 10-4-13 12:31 發表

Well, 其實內容黎講, sam sir同協康都係訓練大小肌同感統, 但大肌就一定協康優勝,同埋佢地有間感統室(係design for 訓練d自閉小朋友, sam sir都係舊年7.8月先有), 小肌就不相百仲, 可能sam sir一堂會有5,6件玩意來訓練,  ...

THX~多謝你的解說

唔知協康的幼兒playgroup係點樣報名
我上左協康網站都只係見到for 特殊需要的兒童的課程
‹ 上一主題|下一主題