用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 09/10 禮賢K1入黎啦!
go

09/10 禮賢K1入黎啦! [複製鏈接]

醒目開學勳章

~09'9月決定讀禮賢K1既小朋友大招募~
自我介紹:
小朋友名          出生月份       am/pm
昊昊(ho ho).......2月出世..........am
yin....................1月出世..........am

醒目開學勳章

hi,

你不如帶d有公仔既餅乾, 同埋佢見到其他小朋友食, 可能佢都會食!
原帖由 HoManYu 於 09-3-5 23:11 發表
Hi, 叮叮噹噹,ahschan,
我睇過禮賢舊家長d post,講話茶點問題,原來茶點係家長自備ga!咁就頭痛la,我仔正餐還容易應付,但係茶點同早餐就煩喇!佢自細就唔喜食粥/麵包同水果,我成日就想佢係學校可以學到唔偏食,淨係煩早 ...

醒目開學勳章

hi,

請問你地收到第2次註冊資料未??

thanks!

醒目開學勳章

我收到啦!
原帖由 HoManYu 於 09-4-22 23:56 發表

今日未開信箱!

醒目開學勳章

分班喇....!!
昊昊(ho ho).......2月出世..........上午幼勇班
yin....................1月出世..........上午幼勇班
Clement............6月出世......... am
Forrest..............8月出世..........am
Evan..................4月出世..........am
Jones........... 8月出世..........pm 幼望班
yeungyeung.....05年12月..........pm
LaamLaam..........2月出世..........pm
Sheryl...............12月出世..........pm
嘉嘉.................06年10月..........pm
梓楹..............06年05月..am
Ivan Chan......06年08月..am
Hoi Ching.....06年05月..pm
Grace...............05年11月..........am
Kristy.............06年12出世.........pm

醒目開學勳章

hi

長袖運動衫, 佢叫我出去買, 你地係唔 係?

thanks!

醒目開學勳章

hi

長袖運動衫, 佢叫我出去買, 請問你地係唔 係?

thanks!

‹ 上一主題|下一主題