用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍塘小學定油天好??
樓主: Fionyiu
go

九龍塘小學定油天好?? [複製鏈接]

可否俾d意見?
   0    0    0    0
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

兩間都有很多支持者.  想請問兩間學校既老師會唔會好PUSH D 學生呢? 又會唔會好惡呢?我聽聞有D學校D老師好變態, 小朋友上課時想去V V, 都唔俾.  這個情況會否出現這兩間學校呢? 還想知道油天是否屬於名小學呢? 是BRAND幾呢? 如果有3間學校, 分別是宣小, 九龍塘小學同埋油天, 排位是怎樣呢?

另外想問油天是幾多位小朋友一班? 有沒有分精英班呢?

謝謝!
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

Cherriemama,

很高興見到你的留言.  外面也有人告訢我kts不是我想像中咁好. 你可否call我告知一二.  

心急人
FION上

I will pm you my cell phone number again.  Pls check.

原帖由 cherriemama 於 10-6-10 18:54 發表
Hi Fionyiu,
恭喜你woo! 考慮成點呀!
BTW, KTS真係一間好學校!

Hello overview,

多謝你的回覆, 請問你是否有小朋友在九小讀書?  已我所聞, 九小是40位同學一班, 老師會否忽略一d坐唔定既小朋友呢?  因為始終都是大班教學.  可否comment一下?

Thanks,

原帖由 overview 於 10-6-11 10:08 發表
九小確係一間好好學校, 唔好講課程, 老師既責任心一定好過津校, 而且學校又注重課外活動, 活動後, 又有校車服務, 而且中學校網好, 學校band 1生多, 呢幾年都唔易考入.

油天, 我d朋友comment都麻麻, 好多名津校都係 ...
‹ 上一主題|下一主題