用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 08/09 K1->09/10 K2->10/11 K3~~繼續傾
go

08/09 K1->09/10 K2->10/11 K3~~繼續傾 [複製鏈接]

上午班
1) vonvon -- 囝囝 -- 紅磡
2) 豬仔媽媽 -- 囡囡 -- 荃灣
3) winwin831--囡囡--美孚
4) mysy33 -- 囝囝 -- 將會搬去將軍澳
5) wongxubus--囡囡--九龍灣

原文章由 小天使kiki 於 08-1-17 16:56 發表
上午班
kiki -- 囡囡 -- 淘大
咦, 我地個囡囡應該會係車友喎,

p.s. 我住麗晶

我個女都係上幼信班, 香蕉組

聽日就正式返學啦, 仲冇校車搭添..真係慘..

不過講開搭校車就火滾, 我地諗住住0係鑽石山返培正都算近架啦, 點知都要0753上車, 1245落車, 真係"dung"個女好辛苦

最離譜既係, 明明架車返到星河明居架啦, 都仲要上返慈雲山先去到富山巴士站, 足足兜多三至四個字, 真係谷鬼氣..

我地決定會轉線, 轉返d 近d 落車既線, 寧願我地自己再轉地鐵或者巴士, 都唔想個女俾d 校車咁樣兜法...真係...

回覆 # 的文章

係呀, 我地都係K5, 不過而家放學轉左去K7, 可以0係彩虹道落, 12點10-15分到就落車, 之後再轉巴士就快好多...
‹ 上一主題|下一主題