用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖羅撒
發新帖回覆
go

聖羅撒   [複製鏈接]

Poyau 發表於 23-3-11 12:58
培道2022年中/數/通4+較聖羅撒佳

https://www.pooito.edu.hk/English/School_life/News/202122/(ENG)2022 ...

吓!連培道4 +都好過佢

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

Poyau 發表於 23-3-11 18:44
此消彼長

2022年 培道 | 聖羅撒

嘩! 真係得科英文見得吓人!

假以時日, 培道好似九真咁升呢,英文科要努力加把勁!

ning0410 發表於 23-3-12 13:22
我本身住沙田區
我屋企人都係想我係沙田讀

沙田大把選擇!

Poyau 發表於 23-3-12 14:01
數學4+有43.0%但5+得6.5% 費解

聖羅撒2022年文憑試成績

係囉!數學5+全級只有7個人, 話晒B 1中學, r頭!

Dark 發表於 23-3-28 10:34
If it’s not moved to Shatin and stayed in Kowloon Tong. The scenario will be very different!

應該冇乜關係,早幾年聖羅撒不至於咁…. DSE成績keep住沙田區頭5!

10090 發表於 23-4-29 16:55
祝你好運https://instagram.com/srl_teacher_meme?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Private Account 睇唔到內容!

hiuching8 發表於 24-1-10 20:42
讀咗一個學期,筆記無哂,如果係認真讀書嘅話,肯定唔係小事。
跟住考試竟然可以推遲一星期,加上有特別假 ...

成個secrets 幾個posts都講講緊goodnotes呢單野,都真係怨聲載道,認同行政管理幾亂下。其他學校子女又一借鏡,冇乜事都係自己dl咗先!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊