用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Funful -Durham Road
樓主: wongshiulo
go

Funful -Durham Road [複製鏈接]

原來有咁多0809朋友仔都報咗方方, 我都有同仔仔報呀, 仲好搞笑!!

話說我一早已報, 諗住報tst方便湊仔返學同自己返工, 到十一月中都無消息, call去一問下先知tst係無n班(我真白痴), 然後叫佢幫我transfer去太子道西!直到上星期, 老師就call嚟約interview!  因為都約得好急, 我自己都無去, 係papa同佢去in, papa話佢都肯聽老師話, 但唔肯拍手, 然後到第二日, 我先發現太子道西係得好少老師, 我再call去, 好彩該校老師都好好人, 幫我轉佢去對衡道, 仲唔駛再interview, 可惜就無am位了...

到咗星期一, 因為都擔心仔仔無書讀, 所以好心急call去問result, 好好彩, 對衡道口頭confirm收, 但無am喇, 因為想方便返工返學, 所以我就同佢轉全日班,而家等佢地文件交接, 然後就會收到出留位信俾我...

大家, 有無人報全日班, 知唔知全日班上堂方式會係點??

其實自己都心大心細, 因為1月同2月都會有其他interview, 但我諗我都會交咗保護費先...hehe

p.s.:  對衡道老師講, 全日班留位費同半日班唔同, 有無人知幾多???

原帖由 EggEgg08 於 09-12-10 10:59 發表
對衡道方方pm bilingual 都收佐我阿b..之前九龍塘啟思pm 已交留位費....都唔知點選好...有冇人俾下意見呀??

請問係邊間啟思??聽聞律倫街嗰間唔錯, 但牛津道就唔知道了, 希望幫到你

thanks caterpillar08 & EggEgg08,

嘩...全日班個留位費好貴呀....

我想問有無人知方方升小一派位資料架, 佢地派得好唔好?

大家會係諗住只讀一年N班定直上到k3?

有無全日班同學仔??

原帖由 vinvillalee 於 09-12-10 14:15 發表

Hi Noel,
Half day class deposit is $660.

hi vinvilla, thanks, 我地2月會見面呀, 到時俾大家嘅b都適應下先...嘻嘻   

你仔係am定pm?我報全日呀, 佢同我講, 如果到時要轉, 都只可以轉pm, 不過papa想佢返am班,. 我咪把心一橫同佢轉全日囉, 唔知到時會唔會喊到傻

原帖由 EthanSon 於 09-12-10 12:30 發表
Noel

可能我個仔同你個仔做到同學呀!

我都係同他報全日班, 但因為我係用99地址報, 未去攞信...所以都唔知幾錢留位費, 同埋係咪真係收他讀全日班.

stella
...

哈...媽媽係同事, 仔仔係同學, so funny!!

我信都未有啦... 不過都預咗俾佢

原帖由 EggEgg08 於 09-12-10 14:24 發表
係呀...就係律倫街嗰間 lor....but seems 方方英文好d...ai....

律倫街嗰間好似幾好架喎, k1開始仲有學劵!!我十月中才開始搞報名, 然後佢地已經截咗喇!

乜原來方方英文好d架, 我真係唔知道, 因為我報學校時已經好遲, 當時serch教署個website, 見有n班未截就報名囉...

咦...搞到我有d心大心細tim, 因為我都等緊藍田靈糧result, 如果知道埋結果, 真係唔知揀邊間好....

原帖由 EthanSon 於 09-12-14 08:41 發表
Noel

14th-19th Dec 期間要交留位費 $1150 (全日班: NJWDIntl 08/2010)

Stella,

我未收到信呀, 同埋我好似唔係報intl,我都唔太記得了~
‹ 上一主題|下一主題