用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 雖然好衰, 但真係希望星期二下午掛8號波 ...
go

雖然好衰, 但真係希望星期二下午掛8號波 [複製鏈接]

回覆:雖然好衰, 但真係希望星期二下午掛8號波

Kenzo ,其實你個仔都好叻喎,你未有心水學校咩?

Kenzo,你個仔嗰間幼稚園都好出名,你個仔啲成績又好叻(因看過你啲post),有無考私小back up呀?
我都係星期二要去in學校呀。

引用:回復+shirleyysy+的帖子 私小之前只報過KT

原帖由 kenzo 於 12-06-18 發表
回復 shirleyysy 的帖子

私小之前只報過KTS同APS, KTS reject左而APS 係waiting. 上星期2nd IN左APS, 希望 ...
我都係APS waiting,不過應該都唔得

引用:回復+papajelly+的帖子 今次應該同邊間Kin

回復 papajelly 的帖子

今次應該同邊間Kinder無關了, 因為會用筆試成績去列收生先後次序. ...
應該係筆試+面談計分

嗰日校長有講會同老師傾吓偈

引用:回復+小小蜜蜂仔+的帖子 浸聯,+但扣門失敗

回復 小小蜜蜂仔 的帖子

浸聯, 但扣門失敗了!
你個仔讀名幼,考試成績非常好,揀浸聯第一志願,但你叩門佢哋都唔收,咁究竟學校係想收啲咩小朋友呢?可能真係要臨場面試超叻先得。我個仔兩樣都唔係好得,咁咪死硬
PS: 我無叩浸聯的

‹ 上一主題|下一主題