用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到馬鞍山靈糧同合一堂録取通知? ...
樓主: jenniferzhu
go

有無人收到馬鞍山靈糧同合一堂録取通知? [複製鏈接]

回覆 1# MASAYA 的文章

馬鞍山靈糧幼稚園 offer 咗下午班俾我而中文大學校友會聯會張煊昌幼稚園offer咗上午班, 我較prefer 上午班和張煊昌有足夠活動空間.有western english teacher 但 once a week only.   靈糧校舍太細太少活動空間但好創新和有western english teacher而且 3days a week. 現在15/16唔知點決定好.好煩 !!!  請大家俾D意見我呀. Thanks!!

回覆 1# Double_A 的文章

會,本地老師會上英文堂. 而且2間都有
 普通話老師.真係好難選擇 !

回覆 6# siubei 的文章

Siubei,

請問您知唔知張宣昌好唔好呀? 佢offer 咗上午班俾我, 巳交留位$, 但靈糧offer 咗下午班, 本人not very prefer 下午班, 現正15/16 唔知點選. 請俾d comment 我呀.謝謝 !!

回覆 1# patajojo 的文章

多謝大家既意見,  經多日考慮,其實我連信都draf 好俾靈糧(下午轉上午班), 結果我都係放棄靈糧下午選擇張宣昌上午班因佢活動
地方大和我可能k2時轉全日班等阿仔學識擉立同自理. 雖然放棄靈糧下午有點可惜,但總好令自巳在煩惱啦!

多謝大家既意見,  經多日考慮,其實我連信都draf 好俾靈糧(下午轉上午班), 結果我都係放棄靈糧下午選擇張宣昌上午班因佢活動
地方大和我可能k2時轉全日班等阿仔學識擉立同自理. 雖然放棄靈糧下午有點可惜,但總好令自巳在煩惱啦!

多謝大家既意見,  經多日考慮,其實我連信都draf 好俾靈糧(下午轉上午班), 結果我都係放棄靈糧下午班選擇張宣昌上午班因佢活動
地方大和我可能k2 & k3轉全日班等阿仔學識擉立同自理. 雖然放棄靈糧下午確實班有點可惜,但總算可令自巳不在煩惱啦! 令有心讀
靈糧既小朋友多一個機會!!
‹ 上一主題|下一主題