用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘基顯2006學年度家長會
樓主: hermanpapa
go

油塘基顯2006學年度家長會 [複製鏈接]

Re: 油塘基顯2006年小一家長會

我來了,

今日放學得知好多人中基法.

浩朗媽媽, 多多指教

minnie, 我實際幫唔到你, 又試吓念力先, (我二呺果日對住塊鏡係咁講..一定得.........)

Re: 油塘基顯2006年小一家長會

係呀, 原來個個話兆強好, 但個個都驚讀唔掂, 都冇乜人揀, 基顯又yim 冇乜功課&默書, 所以揀基法多.
我女有個同學去咗官官下, 甲部第二, 開頭好開心, 以家又四維叩, 佢都想基法or基顯,個班主任同佢講: 基法,基顯, 聖安當, 陳呂重, 呢頭呢4 間都係2,3 線學校, 48綱跟本冇一線學校喎.....!!??叫去入陳呂重好過官下喎!!!你地點睇??

kitty 寫道:
smalle,
我又黎呀
你女女同學小朋友是否第一志願呀?

我...見minnie 話可以講好說話,咁我打去我地學校個教會叫佢同校長單聲啦,佢地唔肯呀  

Re: 油塘基顯2006學年度家長會

,
好耐冇入來, 祝大家考到好成績.

p.1要背默啦!!?怕怕

oic

hi, dichiu, D summer course 幾$$??

過來say個hi,
hermanpapa,官塘泳會係邊ga?
‹ 上一主題|下一主題