用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 啟思幼稚園 有冇人己經收到啟思(律倫街)既信話收咗小朋友? ...
樓主: love旦
go

有冇人己經收到啟思(律倫街)既信話收咗小朋友? [複製鏈接]

我都係呀!!! 老師問左好多問題之後,就叫阿囡幫我貼一粒銀色星星,不過我覺得 老師問左好多問題之後,就叫阿囡幫我貼一粒銀色星星,不過我覺得應該唔關咩色事...好彩阿囡有做到,老師仲同我講你囡囡都識講幾多野喎!我當時好開心,都算係讚佢啦,而家好緊張!!!

原帖由 bearcat2003 於 10-10-20 13:25 發表
收咗我個女(上午),
綠色星星,仲叫呀女幫我貼在身上,她照做,不知這是否計分的.
我當時說不考慮下午班的,
沒有問家長其他問題了.

阿囡係17號IN, 細B, 09/08,今日收到信唔收佢 真係好唔開心,打擊左我既信心,因為我原本好開心嗰日阿囡真係答晒所有問題,老師仲同我講佢好肯講野,仲識講好多野,令我好開心,但又唔收我個囡,即係咪個老師敷衍我???定係我個係細女??但佢無問我會唔會考慮PM喎!?

thanks ms1125, I will try my best to concentrate on another school and forgot this unacceptable failure.

原帖由 ms1125 於 10-10-24 16:58 發表
Raychan0202, dolphinmama,
唔好唔開心啦, 我仔當日答晒所有問題, 有講早晨, 多謝,仲推埋櫈, 都係唔收。 下間努力啦。
‹ 上一主題|下一主題