用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳 Boxhill
樓主: siulamxx
go

將軍澳 Boxhill [複製鏈接]

我個bb返左3堂. 形式似返學 - 睇圖書茶點做小手工. 環境清潔, 老師有愛心但太細聲, 即使播放的音樂都太細聲, 都唔知唱咩. 吸引唔到小朋友的注意力, 令到小朋友唔識跟隨指令或俾反應老師. 所以暫時覺得學到既野唔多.

你知唔知佢地的pn有無普通話堂, 同幾錢一個月學費. 張 application form無題過. Thanks!!

原帖由 tantanmama 於 10-3-23 10:03 發表

我都有同感, 個老師係好有愛心, 睇得出佢好鍾意小朋友.但可能係太多bb一齊上, 個老師唔可以take care到每一個學生, 我覺得以咁貴嘅pg黎講, 就唔值.
至於pn, 如果係著重英文嘅家長可以考慮, 因為佢地一定有外藉老 ...

你可以上網 download或到幼稚園攞表填都得, 不過要快啦, 佢地開始interview啦.

Polly - 嘩!你咁快 int.完啦, 可唔可以講吓係咩形式, interview 的內容你點解, 係咪全英文呀? Thanks!!

原帖由 pollybell 於 10-3-23 16:33 發表
乜四月重有得IN架,今日同仔仔去IN,個STAFF話好快知結果因為好快IN晒,重諗住三月尾知道結果.

各位, 請問知唔知要交幾多個月學費? 我個B都收左, 但十月先返得學.

間間都係咁寫架喎.

原帖由 cmfckyccl 於 10-4-22 09:17 發表
尋日去問有關playgroup既資料,我用中文問,she answered in engish,即時打咗個突. 再睇吓playgroup d 規則,打風紅雨生病學校突發事故通通無得補堂同refund,即時打消念頭. ...
‹ 上一主題|下一主題