用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 《基崇》第一階段後備生,有冇人收到Offer 呢? ...
樓主: MuiMuiQQ
go

《基崇》第一階段後備生,有冇人收到Offer 呢?   [複製鏈接]

MuiMuiQQ 發表於 20-3-4 10:20
係呀,又要女主腳寫稿丶監製導演改稿對稿、之後又要約導演拍片...
好煩,仲要唔知會玩幾多個take  ...

其實有得重錄好好了,之前SPC限時限刻交,大概mark低重點便要推阿仔入房錄,又計唔到時又無時間重錄,大家手忙腳亂,心臟病發咁濟 ,影響哂表現 即場面試都無咁慘

MuiMuiQQ 發表於 20-3-4 13:57
點解咁混亂嘅?係咪因為學校比好少時間?
你哋最終有冇睇過條片先交?
...

只係我們太緊張手忙腳亂

email收題目後,半小時內upload片,但可能怕upload時會出問題,所以學校都提議早10MINS上載,所以只有約廿分鐘

錄完中英兩段片,只快望了一下,確定有聲有畫面,但明明不太滿意也要upload了

MuiMuiQQ 發表於 20-3-4 18:01
咁咪要全家人放低手上嘅嘢等學校個email?

不停reload個mailbox,超緊張

MuiMuiQQ 發表於 20-3-4 18:42
係咪要一家人都準備好,跟住通知老師send email?

其實係阿仔自己要準備好,收到題目即諗點答就自己開始錄影,我負責限時前在Google Form內upload video,不用通知老師

MuiMuiQQ 發表於 20-3-5 12:22
你阿仔都叻,好多嘢可以自己準備

為勢所迫而已
時間緊迫的情況下,家長即使想幫也法子,急急要推他上戰場

cyc2701 發表於 20-3-13 20:32
各位家長好:
關於收生進程,因為教育局已宣佈整個中一派位流程因應疫情及停課而延後,固此部份家長或未能 ...

路過,竟然會有學校老師在這解答家長的疑慮   
‹ 上一主題|下一主題