用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問馬鞍山威寶好唔好?
go

請問馬鞍山威寶好唔好? [複製鏈接]

我見好少人喺度講而間幼稚園, 而網上d人講有d話好有d話麻麻, 但我聽人講都唔錯架wow, 都好多人想入wow, 同埋我都有幫我個女報而間, 我見 in 果日都好多人in, 同埋佢個校舍真係幾好, d miss 都ok wow, in 我個女果個miss 好nice, 之後佢都收咗我個女... 真係好想知多d而間幼稚園嘅嘢呀? 有冇人有意見呢?
   0    0    0    0

up up up up

原帖由 小曳人 於 09-11-25 16:44 發表
你去沙田嗰邊搵啦~
正如你講, comments都麻麻
或者轉個角度睇, 間間學校都有人話好, 有人話唔好架啦~ 不過呢間响MOS嚟講, 真係算多人話唔好囉!

乜真係咁差咩, 可唔可以講吓佢有咩地方做得唔好呀?  Thanks!

原帖由 MAMAMEEE 於 09-11-26 13:08 發表
我都有報威寶的國際班N1. 老實講, 我同C6對佢Interview的native miss印象好深刻, 口音好正, 好專業, 對阿囡又有耐性, 又多次比機會佢發揮.

我好想阿囡係2-3歲期間在全英文的環境讀書, 但威寶的口碑及名聲較其他如B ...

我都係報國際班, 我都覺我見果個MISS D 口音好準WOW, 所以印象都幾好....
‹ 上一主題|下一主題