用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖羅撒 k1 的家長
go

聖羅撒 k1 的家長 [複製鏈接]

wing, zzoe, bebu & zzidane

Hi, 我囡囡都係今年讀K.1 AM, 好高興認識你地, 唔知到時會唔會編埋同一班呢!
我住葵涌, 囡囡都會坐校車返學, 有無人都係住依區架!

家長講座嗰日要掛個學生名牌, 好唔好小朋友嘅名, 網名, 上午班或者下午班, 咁咪知係媽咪, 到時可以一齊交換心得

網名                  小朋友名                上 / 下午班

====                 ========               =========
Zzoe                   陳可晴                     上午班
Stephanielum      譚迦琳                     上午班

原帖由 zzoe 於 09-8-10 09:16 發表
家長講座嗰日要掛個學生名牌, 好唔好小朋友嘅名, 網名, 上午班或者下午班, 咁咪知係媽咪, 到時可以一齊交換心得

網名                  小朋友名                上 / 下午班
====                 ========        ...

====                 ========               =========

Zzoe                   陳可晴                     上午班 (望)
Stephanielum      譚迦琳                     上午班
(仁)WINGYINMON    邵穎姸                上午班 (信)
wing                    梁晞晴                     上午班 (信)
cowwing              張淖惠                     下午
班 ()

hi, 我囡囡都係讀仁班架~~
我地係幼稚園一覽入面聖羅撒幼稚園個版面有個09/10k1家長, 有幾個都係仁班既家長, 你可以去個度一齊傾下, 交流下啦!

原帖由 josesinmicki 於 09-9-7 18:59 發表
各位媽咪:
我於上星期三2/9收到St Rose打比我話收我個囡讀K1呀,明天係第一天返學8/9,上午仁班,請大家多多指教.
家住青衣,會坐校車返學,不過明天我會親自帶佢返學,因為驚新環境,佢會喊.
日後希望可以同大家多D交流下, ...

學校網址提供 : 截至9月14日下午H1N1確診個案:上午班1個,下午班6個。

**各位家長要留意自己個小朋友呀! 希望染上H1N1個d小朋友快d好番啦!
‹ 上一主題|下一主題