用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德望學校 (幼稚園) 德望 = 失望 !
樓主: cattylui
go

德望 = 失望 ! [複製鏈接]

原帖由 fujitasze 於 09-11-30 22:14 發表

我報GH都係作為一個大後備同埋俾個女熱身,明唔明呀,如果妳覺得好咪去讀,大家層次不同無謂再講...

你究竟係咪考唔到GH,想其他考到的小朋友放棄 學位給你,你才這樣說呢?????

原帖由 fujitasze 於 09-12-1 01:48 發表
e]原帖由 monmonnatalie 於 09-12-1 01:23 發表
fujitasze, 咩叫唔同層次?  點分?  你自己咩層次?  大後備你又去報?  收左你唔去讀好威?  好醒?  其實豬頭炳?  ...

我始終相信你囡囡只是備取生,希望有些十五十六的家長快點兒放棄學位,所以你才對這所學校不斷彈劾........ 高層次????我唔識點分??????大家都係為小朋友讀一所好的幼稚園啫,無謂將自己抬得太高啊.......抬得自己越高,反而表示自己其實是更低層次

原帖由 junengai 於 09-12-3 21:30 發表

我都冇話我唔鍾意GOOD HOPE, 而我亦知我係OLD GIRL一定會先收我個女! 所以你唔需要去WONDER I'M A GOOD HOPER OR NOT! 我只係幫啲想入GOOD HOPE嘅人提個意見唧! 另外, 我只係話佢安排攞報名紙同INTERVIEW冇效率之 ...

以我所知,old girl的女兒不一定先收的,家姐在校就讀也不一定先收的,因為有好幾個例子已經reject咗
‹ 上一主題|下一主題