用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 **08-09 K2 I 嘅同學仔...快d嚟呢度繼續傾**
樓主: chingchingb.ma
go

**08-09 K2 I 嘅同學仔...快d嚟呢度繼續傾** [複製鏈接]

反應...... 冷淡........
我們會搞得成嗎?

天氣轉冷, 你們知道哪裏有保暖水壺買嗎?

阿囡都有同我講,話去a座玩電腦,不過佢好似唔係好記得個老師,後尾話係miss chan(我估佢亂講)

既然大家都咁忙, 咁不如我地都聚下啦!! 阿囡今年好似好鍾意oscar, 我問佢邊個好朋友, 佢都話係oscar!!!

你地想去邊度聚下呢???提議下啦!! (不如就去tea下啦!!!)

12月21日tea buffet, 有無人會join???

我問過荃灣panda hotel
時間:下午3時至5時
價錢:大$108, 小$88 +10%
有沒有人試過?? 或有沒有其他提議??

name               人數
charlotte          2a1k

如果只有我地三家, 你地會唔會出席???

荃灣panda hotel TEA BUFFET

日期:12月21日(日)

alexa               2a1k
Oscar              2a 1k

我選panda酒店, 係因為好似入面有個兒童遊樂設施...... 我估好過上年海逸, d細路好似無咩地方玩咁.....其實我無食過panda架, 我唔入面設施得唔得!!! 如果你地覺得海逸或其他地方比較好, 我都無所謂!!!

十大六細...... 今日我去book左先(我會book左panda同海逸)!!有最終決定先cancel!

兩間我都book左, 你地決定去邊間, 盡快通知, 咁我可以cancel另一間.......

都會海逸
時間:3-5pm
188+10%
108+10%
較好味, 口碑不錯, 但無地方玩

panda
時間:3:30-5:30
108+10%
88+10%
有遊玩地方, 但味道可能不及海逸

咁我地confirm啦.......
我留了姓李....... 早到早等啦!!!!

荃灣panda hotel TEA BUFFET

日期:12月21日(日)

alexa               2a1k
Oscar              2a 1k
顯程                 2a1k
Milton              1a1k
振鴻                 1a1k1b

各位媽咪,

我地一家都玩得好開心呀!! 尤其是阿囡!!! 同你地傾計真係好開心, 知多左好多學校o既野!!!!!

我覺得小朋友應該有多d群體活動, 我覺得kv已經對佢地好有要求, 得閒等佢地玩下, 開心下...... 返學都會高興d!!!!!!

我都好多謝各位小朋友送我囡的禮物@@@@

希望我地快d有另一次聚會啦!! !!! (上次我見有個一日遊有得睇海底...... 我都好有興趣去......你地有活動都可以call我呀@@@@)

祝各位聖誕快樂, 新年進步!!!!
原帖由 chingchingb.ma 於 08-12-22 19:43 發表
LoCLai, charlotteling, Joslau, hccw, 振鴻ma,

估唔到噚日tea buffet gathering都熱鬧喎,好唔容易先至同小朋友影到幅合照。小朋友玩得好開心,我亦好高興識到咁多位家長,同時亦好多謝各位送比亞囡嘅聖誕禮物。亞 ...

各位靚媽,

很久沒有上來了, 你們有興趣搞次OUTING嗎??? 讓小朋友們可以親親大自然呢!!! 三月搵個星期日好嗎???
日期: 3月15日或22日
活動: 可以去大棠荔枝莊或者我見有D本地遊有得去坐船仔睇水底, 好似好得意...... 或者去離島玩下都得.....
(如果組本地遊, 我地最好有足夠人數)

你地有興趣嗎???

我問過本地遊, 如果要包團, 要60人......
我估我地好難做到......
咁坐船仔睇水底可能困難d.....
既然我地全部人都有興趣去離島.....
不如就去離島啦
日期就定在3月15日
咁可以快d收窄範圍......
有無異議???!!!

3月OUTING,大家登記啦!

日期: 3月15日
人數: adult/kid/baby
活動: C.離島

Name               人數             日期       活動
Charlotte         2a1k            15/3        F
Alexa               2a1k            15/3        F
Hayden            2a1k            both       B,C,D
顯程                 2a1k1b        both       B,C,D
Oscar               2a 1 k         both         A,B,C

係呀!! 3月15日係諾希生日會, 我地p既聚會不如改期啦......

各位...... 如果改3月29日, 你們ok嗎??

日期: 3月15日
人數: adult/kid/baby
活動: C.離島

Name               人數           29/3
Charlotte         2a1k            ok   
Alexa               2a1k                  
Hayden            2a1k                  
顯程                 2a1k1b        
Oscar               2a 1 k

我忽發奇想............

找天舉行一次小型天才表演......
可在會所舉行
好像開party, 可以order食物, 玩遊戲
但要小朋友準備一項表演......
可以是唱歌, 彈琴, 跳舞等等
你們有興趣參加嗎???
(是否很無聊?)

阿囡返來話昨天同其他同學運動比賽, 佢地班第尾..... 好好笑!!!!

大家有無興趣去戶外玩返日??

原帖由 vampire_son 於 09-4-29 21:19 發表
我報咗名啦,真係唔該哂! 由於要返工好忙,如有其他關於小一資料請通報,謝謝!

‹ 上一主題|下一主題