用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才有無人收到offer
樓主: jennycheung928
go

優才有無人收到offer   [複製鏈接]

回覆 jennycheung928 的帖子

佢話10/1 前會收信通知,應該今次唔係打電話講有無offer !

我收唔到即係無行啦!

我剛剛個次2nd in 左,收了信但係不被取錄,我係f.waiting嚟,但都唔明点解要同時有waiting 一齊in,我們要聽講座,佢地又唔使,乜道今日真係唔想去,但又怕無左個机會,真係down!不過都去了!

魚兒小寶貝  即佢地今晚要開始出席講座? 如以8成計,由依家開始至完結,相差一、兩堂,唔好為此唔開心啦。  發表於 14-1-10 01:01

loveDD 發表於 14-1-11 11:59
容許我用公屋計分制比喻,本身好好地廿分一條隊,十分一條隊,理應廿分輪哂先到十分,如果話廿分中有其中一 ...
完全同意!

而家個問題係就算waiting 個D update 資料比學校,學校都應該in 左f.waiting D人而真係一個都唔arm 先再開始in waiting 個D lor,咁一係你就唔好分倆邊乜鬼f.waiting 要上堂,又要夠8成出值率wor! 你估真係好buy 你D人講嘢咩!我當就算有人話waiting 個D in 完係轉左f.waiting又要上堂,咁始終對於我們f.waiting 仲未收過 call 2nd in 個D係超級唔公平!太失望了! 利申:我有2nd in, 無取錄,但都抱住希望繼續上堂!

奇實一句講晒,學校想將D聽講座嘅位坐返滿D咪逼住call D waiting 頂上lor! 難為我們的f.waiting 要默默等。。。。。。。。。
‹ 上一主題|下一主題