用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 杏花村(上書房)和西灣河(明我),大家會比小朋友讀邊間? ...
go

杏花村(上書房)和西灣河(明我),大家會比小朋友讀邊間? [複製鏈接]

2間都收咗,又要交留位費,都唔知點揀我,幫幫忙,唔該...想睇下大家對2間學校有咩評語.
   0    0    0    0

回覆 4# little-noon 的文章

Hi Little-noon,
我本人覺得interview嘅時候,老師都好有愛心,有耐性,都係玩車仔,入錢箱,問下邊個帶你嚟,好簡單,但都有成十分鐘左右,我諗睇下小朋友咁囉.但係我聽d朋友講,佢地in得好快,都無問小朋友問題,剩係問大人.好唔同.所以都係放鬆心情.希望你成功.

回覆 1# 木村一真 的文章

Hi Milka,
真係好多謝你d資料,好有用,學校收咗我個下仔下午班,我真係15,16,因為時間上真係有d困難,不過聽好多家長講下午班比較好,我而家都唔知點好,因為我個仔係細仔,重有幾間要in,不過都知機會好細,可否分享多些....另外,派位都好似幾好喎!!

回覆 2# milka 的文章

Hi Milka,
真係好多謝你比嘅資料,多謝你.

回覆 21# qwe2132007 的文章

Hi qwe213200,
你好呀,你已成功轉下午班?我個仔都收咗下午班,考慮緊,我打過學校轉上午,佢地話無位啦.

回覆 23# qwe2132007 的文章

Hi qwe2132007,
唔該哂你呀,我剛剛再打去問,睇下得唔得.
‹ 上一主題|下一主題