用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇家長收到劍鳴prenursery錄取信阿?
go

有冇家長收到劍鳴prenursery錄取信阿? [複製鏈接]

原文章由 catherine_ch97 於 08-3-23 10:25 發表
如題!!!!!!!!!

我星期四19/3接到電話,29/3要2nd in

原文章由 catherine_ch97 於 08-3-24 13:09 發表
仲要2nd in 乜?我估我個仔可能冇乜機會羅.我個仔系細B,歲半開始變的好怕丑,8/3 in 個日仔仔都冇乜表現.
anyway, 多謝妳地分享.

我個仔都係細仔,而家都未夠一歲八個月,first in 個日都表現唔理想,佢比平日唔專注;平日鍾意跳舞但o個日又冇跳,都好worry。不過有朋友上年係唔使2nd in就入左,希望我個仔有機會啦!in 完再報告啦。

原文章由 bebegirl 於 08-3-25 12:39 發表
Pakchunmama,

不過有得2nd in即係仲有機會喎!如果唔係就即刻reject啦!(因為咁多人申請嘛!何必費時呢!) 想問o下你覺得仔仔那天的表現如何?你個人認為點解需要in 多次呢?我諗表現應該令老師覺得可以好D所以先會2nd in 的啊! ...

1st in o個日係papa帶bb入去既,開頭老師叫佢地坐好聽故事,但係bb聽o左一陣就彈起身,而且又冇跳舞,所以papa都話驚唔得

原文章由 LikLik 於 08-3-26 18:24 發表
hi pakchunmama,
請問你星期六幾點2nd in 呀? 我都收到電話29/3要2nd in 我地in 12:15pm...

Hi!
我個b12:00pm呀!我諗我地可能會見到喎!

問有關pm班?

請問有冇邊位pm班的媽咪,是在intview的問卷上寫o左只要am,但學校又派o左pm呢?
‹ 上一主題|下一主題