用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 <書包> 你認為邊個牌子好用&舒適? ...
go

<書包> 你認為邊個牌子好用&舒適? [複製鏈接]

原帖由 SIUBO117 於 09-5-29 13:57 發表
無. 以前我都覺得有側邊放水樽好些. 但咁會偏一邊.
反而我覺得佢唯一的唔好處係書包內無固定書本的帶. 我買左大碼.

你地留意吓今年新款比上年的重左呀.

...

又唔覺重左喎,我得閒磅下佢先

原帖由 Cindy.B 於 09-7-5 23:24 發表
阿仔今年升小一,都算高大,我想買zeven書包,請問買細 / 大 size 好呢?

大家有無相片提供,讓我可參考吓?thanks~

多謝各位意見~

我度過大細碼只係有修圓角同無......大碼可以放寬d,大細其實差唔遠,本來我叫sales call 我都係睇細碼,不過後來都係買大碼

原帖由 chan803 於 09-7-7 18:06 發表

佢梗係咁樣講啦, 唔通話 " 咁你去買其他牌子的細書包啦"

我囡囡就返 p1, 我覺得一個細書包都已經可以放晒佢上學期全部書有突.

有陣時仲有美勞袋呀,f4既通告呀.........仲有其他unexpected既野架.......或者有乜大舊又唔重既野.....都可以放埋入去...

呀,冷氣褸呀...之類

原帖由 chan803 於 09-7-8 09:04 發表

係, 不過都要適合o個小朋友用先得架.

對小囡黎講, zeven 就算係細碼都係太大了:(

我仔一百cm都唔夠,都用到喎
‹ 上一主題|下一主題