用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 16網小一選校 (2010-2011)
樓主: kkll
go

16網小一選校 (2010-2011) [複製鏈接]

原帖由 kikiboy 於 09-7-27 14:58 發表

上年我心急去柴米聽咗一場講座, 有家長提出關於融合教育的問題, 校長係咁樣回答嘅 “你可照交表申請, 我哋都一樣係咁教, 我哋而加都有呢類型嘅學生”, 所以我有d卻步, 如果要去到叩門呢步肯定唔收, 不過言語上嘅嘢 ...

佢無話大把人排隊,唔憂無學生,咪算執到囉.......有一年佢好似同家長咁講,我對佢無乜好感

原帖由 kikiboy 於 09-7-30 10:22 發表

態度係好 “hiu” 張, 但佢講嘅又係事實黎嘅, 如果唔係又點會咁多人爭磞頭呢? 佢仲講到有d令家長知難而退咁嘅感覺添. 總之每間學校都佢長短處, 我覺得我哋應該揀一間適合自己仔女讀的學校. ...

吳耀漢都話佢接手搞間蝕本既髮廊,第一件事就係要加價,等人知佢'經貴',咪大把人爭囉

原帖由 臻媽 於 09-7-30 14:33 發表
"基灣"都好"騫", 曾想跨區選, 但而家卻步了!!!

基灣都唔係好杯茶,佢早幾年,可以做到9x%入到英中....hill都hill得有道理,我無記錯,柴米好似得五六十%
‹ 上一主題|下一主題