用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 德福事務所
樓主: onon328
go

德福事務所 [複製鏈接]

Re: 德福事務所

hello all 德福mama    
小田田係2003年11月17日出世! 希望佢永遠都健康同開心啦!!

all德福媽咪:
好耐冇上黎傾計,德福事務所咁靜,你地近排点呀,快D上黎傾下計  
fostermak,onon328
軒軒好番好多,我今日帶左軒軒返学,明天学校採排運動會,蒙主任叫我同埋軒軒一齊上堂,等我照顧軒軒,我放左学問軒軒有冇同安安玩,佢話有少少,我問靖惠有冇返学,佢話冇    
小田田係2003年11月17日出世! 希望佢永遠都健康同開心啦!!

LeeLing:
其實我1516叫你,因我驚認錯人,我記得你女女叫恩恩,我好開心終於見到你 ,但我見到你手抱住阿囝,又要睇住恩恩,好辛苦,所以同你只係打聲招呼,下次大家有敍會再傾計,我都想見下文天朗,但可惜廖老師講話佢婆婆話文天朗咁早起吾到身,少上來吾緊要,最緊要湊阿囝   

all 德福媽咪:
原來N班唱點虫虫,1k班唱好似叫齊齊玩遊戲,吾知有冇記錯,2K班唱up and down,3k班唱國語歌,表現當日我都有去到睇,我見到k1A好小人跳舞,反而lK1多D人跳,我見到安安周圍望,睇下安安媽咪有冇黎!

kyleung:
軒軒上個禮拜可以開始漫漫行,去到樓梯或者人多既地方我會抱住,行吾夠幾日腳架都烈埋,要返去醫院再整過,今個星期四終於可以拆腳架啦 吾知点解一返学同放学軒軒都話媽媽隻腳仲有少少痛抱抱,但去到遊樂場或者玩具店佢就話媽媽我隻腳好番哂 仲有我今日放学見到謙謙,我比左粒糖佢,我話田田比你,然後謙謙望住粒糖講byebye姨姨   

all 德福媽咪:
有冇D小朋友係2月或者3月生日?安媽我諗番起上次Party安安以為有人鬧你所以大喊 好攪笑!

Carol:
Pls check pm....   

littledada 寫道:
日期: 24/2/2007 (年初七, 人日)
時間: 上午10:00-1:00
地點: 匯景Club House
食物: 待定
費用: 待定
Remark:
每位小朋友擕帶一份新年禮物約$50, 不過家長不需在場派利士.

1. FOSTERMAK--------2大2小 (N1)
2. onon328------------2大2小 (K1)
3. minanotabe---------2大1小 (IN1)
4. kyleung--------------1大1小 (N1)
5. kyleung朋友(銳銳)---1大1小 (IN1)
6. littledada -----------2大1小 (N1)
all 德褔媽咪:
我覺得上次Party私房菜好食過到會D野,同埋上次到會D價錢都佔左大部份支出,不如我地每一個家庭整一樣食物一齊食,我覺得可以試下你地D手勢    又可以再攪多D玩戲!    

Dear all :
[size=xx-large]新年快樂!各位小朋友快高長大!最緊要聽父母話!!   
‹ 上一主題|下一主題