用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 黄埔迦南K2會
樓主: BNTYA01
go

黄埔迦南K2會 [複製鏈接]

SORRY~唔記得俾條link你地睇:http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=172346&mfid=53225

僖僖尋日終於全日都冇燒,開始有鼻水同咳,好痴身,好扭計~

原文章由 TIFFANYC 於 07-10-18 16:25 硐表

joyce,

睇唔到d相呀!
僖僖退了燒嗎 你自己都要小心身體,唔好比感冒病菌入侵你身體,保重呀

Annie,

係呀,我地同老公d老友一齊去玩,跟團,住海泉wan溫泉酒店,因為跟團所以冇咩時間留係酒店,間酒店真係好大好靚,原來自己行價錢都差唔多,我地蠢左~

僖僖佢地食明冶,邊隻好就唔知,好似話雪印一般(係日本),因姑9話d日本人多數食明治~

原文章由 BNTYA01 於 07-10-20 10:16 硐表
依牌啲天氣麻鬼煩,有需要着番件薄啲長袖衫;冬冬都咳,食咗幾日止咳化痰藥,今日開始食川貝,繼續化痰,細妹都有少少鼻水。

joyce,
勁噃!去咗大陸玩,自己去定join 团?
你啲仔係咪食嚟日本奶粉?唔知森永 / 明治 / 雪印 邊隻好? ...

annie,

我D奶粉係姑奶同我係日本買番黎架,但我D朋友多數係RE-ON訂,有保證多D:http://www.re-on.com.hk

你試下都訂8cans咁多,早知我讓一can俾你試左先啦~

9號星期五黎喎,梓翀要返best concept呀,去唔到喇!

原文章由 BNTYA01 於 07-10-23 18:53 硐表
joyce,

我係卓悅網上訂咗明治大仔奶粉,$1118/8罐,啱啱送咗貨嚟,唸住比芝芝試下先,ok就比三女飲細仔奶粉,咁你喺边度訂架?

喂!11月9日放假,諗住去disney玩,有冇興趣一齊? ...

嘩~我好耐癟上黎啦,好忙呀,自己又寫blog,又整佢地兩個homepage,得 閒做家務煮飯~~

聖誕樹我今日交左喇,星期日整既~~尋日梓邵病冇番學~~
星期六去左科學館,玩左3粒鐘,星期日去行志蓮淨苑,地方真係好靚~
annie,今年你屋企攪唔攪christmas party呀?

原文章由 BNTYA01 於 07-11-29 19:38 發表
謙媽:

今日真係唔該哂你幫冬冬交和取功課,今日仲要咁多嘢攞添,辛苦哂,冬冬本來冇燒,半夜同佢蓋被時,摸下額頭又興興地,所以冇特登叫醒佢返學,希望佢明天可返學開生日会啦! ...

ANNIE,

你咁嚴重呀~我陀僖僖時個肚敏感得好犀利又紅又腫又痕,睇醫生搽藥膏,你真係要小心d呀~生左記得通知我呀!

冬冬尋日做功課係咪好快手呀,因寫個冬字,佢本身都識寫,梓翀好攪笑,我同爸爸問佢寫咩字,佢都話"梁琇冬"個冬字....

仲有,冬冬份生日禮物我星期四俾佢,因fri佢要coby dance我見佢唔到,你黎唔到接冬冬你同姐姐講聲等埋我呀~

take care!

你上埋面真係好辛苦呀 我生完僖僖一排先好返架~希望你快d冇事啦~

點會唔好意思,生日有禮物收係好開心 我都買左聖誕禮物俾佢地架 到時都會俾埋佢喇!

原文章由 BNTYA01 於 07-12-18 12:07 發表
Joyce,

我個肚都同你當時一樣,但現在發埋上个面、頸、耳、心口,双手,痕到瞓唔到,我都係啱啱起身咋!

又要你破費真唔好意思,揍開冬冬个姐姐20號開始放2week 大假,另一個姐姐揍冬冬,我叫佢等埋你,另外,嗰日我都叫姐姐送埋啲chri ...

我都多謝你地d禮物~不過同左梓翀佢地講boxing day先拆~

christmas我有3個party,2個係我屋企攪,都係自己朋友上黎食下野玩下,另一個係老公d老友屋企開party,每年正日都留俾佢地

annie,你帶佢地去玩自己都小心d呀,記得工人跟身呀~

聖誕快樂+冬冬生日快樂~

http://www.elfyourself.com/?id=1553394964

睇下~

[ 本文章最後由 pmjleung 於 07-12-21 10:06 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題