用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 今日去完面試
go

今日去完面試 [複製鏈接]

終於都in完喇! 好似即刻放鬆晒, 之後去咗嫲嫲屋企, 仲俾人問:你哋今晚去飲呀? 可想而知我哋著得幾 ....
家長問題同application form 嘅一樣, 但老師的節奏好快, 好多嘢想答都無講到 (唔好意思阻住晒)
阿女就好似好秘密咁, 續少講d, 有musical chair, 寫中文, 講英文, 反而無考佢最強嘅畫晝同跳舞. 佢仲話7題有3題唔識答tim! 唉! 都幾擔心
但in完至今, 佢勁愛呢間學校, 勁想讀, 因為佢覺得校長好好人又攪笑, 好似大哥哥咁 (因考之前校長帶領全部小朋友玩咗個小遊戲) 而佢死穴就係對住温柔嘅老師, 對住呢類老師佢會勁聽話.  
最後值得一讚嘅就係全個流程嘅安排, 做得好好, 充份用盡時間, 唔需要呆等, 呢2日天氣咁差又焗,真係辛苦晒校長, 各老師及工作人員, 我們在此向你們致敬

吉祥三寶: 果然英雄所見略同! 希望你囡囡同我囡囡都順利被取錄, 一齊做對friend friend 同學仔啦! 祝 成功   

原文章由 吉祥三寶 於 08-6-30 07:17 AM 發表

睇完波, 德國輸波瞓唔著添!!

完全同意 YiChingMaMi的講法, 我覺得比三年前阿囝in時個流程仲好, 一個鐘唔駛就in完返到屋企(等咗5分鐘的士, 車程大概10分鐘).  真 ...
‹ 上一主題|下一主題