用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 結果: 迦南1月30日interview
樓主: 2ndsister
go

結果: 迦南1月30日interview [複製鏈接]

下? 你意思in果日, 老師已經同你講冇am?...但in我果位老師冇講喎, 我個仔係收左am喎

原帖由 Tatabunny 於 10-2-10 20:47 發表
今日俾咗留位費pm class, 嗰日interview都知道am class full 哂

都問埋老師, 知道絕大多數都可以直升K1, 就算明年考唔到其他幼稚園K1, 都唔洗咁徬徨

我朋友個細女8月都收左am, 不過唔知關唔關事, 因為佢大女讀緊k1

原帖由 ruima 於 10-2-11 13:40 發表
請問有沒有7月B收了上午班?

hi, 天天, 以我經驗, 迦南既nursery係好好, 佢地教到d小朋友自理能力好高, 但我就建議你k1試下考其他學校先, 雖然你話你的小朋友in 多間nursery都唔得, 但佢考k1時又大個左, 可能會好d...

原帖由 天天2010 於 10-2-11 10:19 發表
我申請是am, 面試果日老師都有提am只有好少位, 但因我之前in左幾間都唔收, 加上當日bb in得唔好, 表現好差, 又唔聽指令同唔肯坐, 所以當時我都提...其實pm都無所謂, 走時已同我先生講, 一定唔收了, 點知收到信...收 ...

錯, 佢地d嬸嬸好到不得了, 佢地知我細仔都收左, 不知多開心...

原帖由 EggEgg08 於 10-2-11 14:52 發表
死啦...頭先睇番d舊post, 有媽咪話迦南d嬸嬸唔係太好....請問有冇人知係唔係真gar? 佢地有幾多嬸嬸 gar?
‹ 上一主題|下一主題