用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

2010年K1 上幼望 [複製鏈接]

My son "Him Him"
Hello everymame & every classmates  請多多指教

朗朗媽,
多謝朗朗的描述上堂程序,好叻呀 ,起碼知道他們上堂做什么。問阿仔上堂做什么,次次回覆“吾知窩”!!

Hi朗朗媽、臻臻媽、熙哲媽及各位同學媽咪:
你哋好,進謙都係上幼望,請多多指教。

我個囡在高班有家長在Facebook做咗個群組,好方面post相及互双通話,請問有無家長識set?

熙哲媽:
Morning 呀!進謙係汽車組 ? 熙哲嘅運動褲size 6 可以穿嗎?仲要唔要問惡阿姨(書局)有無貸?
佢就好啦鄧老師o鍚佢,我一提鄧老師進謙就驚,即刻乖哂!

回覆 1# pamelaywy 的文章

你好, 朗朗媽,

進謙喺汽車組,多多指教。
我想問你大仔學樂器是由幾時報架?是否培正有得學?P1及K3有什么課外活動玩架?

進謙媽媽上

熙哲媽:

今午去惡阿姨(書局)買冷衫,問她有無動褲size 5,只餘下size 8 & 9!Sorry......

進謙媽

原帖由 pamelaywy 於 10-11-9 21:20 發表

進謙媽媽,
我大囝係k3 開始跟學校學大提琴, k3 開學有張通告, 俾小朋友選不同的管弦樂團樂器的.
k3除了樂器外, 都有游水, 芭蕾舞等
至於p1, 多到數唔晒, 超過三十項都有, 有要錢的, 有免費旳, 有星期六, 有放學,  ...

朗朗媽,

唔該哂呀!

進謙媽媽上

回覆 2# ken_tyho 的文章

多謝你的邀請,這個生日會安排得好好呀,好特別!我個仔進謙玩得很開心,到今日都吾肯洗咗手上的印水紙。
‹ 上一主題|下一主題