用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: HALAHA
go

TKO Deborah (Part 5) [複製鏈接]

Re: TKO Deborah (Part 5)

jaisy,

終於成功啦, 星期一屈到今天呀?

咁誇張, 1個月前BOOK都無位.

jaisy,

終於給你搵到機會啦.

jaisy,

未呀, 我今日約咗人食飯, 無時間去買呀.   

fifi,

如果17/12就好啲, 我驚9/12參加完運動會倦, 第二日仲要去ocean park.

不過wing530好似話anson想去disney喎.

fifi 寫道:
[quote]
wing530 寫道:
>fifi
係咪ocean park gathering呀? 好似上年都係咁講過喎!    

我都想搞,不過都要人肯買ticket入場先得o架           

好啊,依加決定12月搞ocean park gathering + picnic,有無人參加? [/quote]

jaisy,

今日係不係lunch呀?

你老細請得一啲都不大方, 不過算啦, 最壞打算都有$400, 我地公司年年都係食到會唧.   

fifi,

有無都不係好關我地事, 就算有, 都係07年9月, 我地小朋友都小一啦.

香港的教育制度就係咁兒戲.   

jaisy,

你話事啦.

anson表妹,

等我唸下, join不join你去ocean park. 會不會阻住你一家sweet sweet呀???

fifi & wing530,

學卷, 我唸講咗不會無, 但就好似話不可以如期係9/07推行到, 應該係延遲.

wing530 & fifi,

學卷, 不知點解我寧願佢取消, 有反而會限制咗我幫囝囝簡學校, 但係如果有, 不用又不知點咁. 總之就好矛盾咁啦. 都係幾年之後的事, 到時先算啦.

wing530,

我都覺得無所謂, 次次去ocean park都玩不晒, 同埋都不會去一次啦.

jaisy,

我食lunch仲悶呀, 來來去去都係嗰幾間 : 澳門茶餐廳, 元氣(我攞到九折卡啦), 上次想同去嗰間韓國嘢, 多人得好緊要, 試過一次搵不到位之後就無再去啦. 我都不知去邊到食呀?

herman-mame,

我都係咁話, 搞到咁分化, 取消好過啦.

今年我見我朋友為咗享受學劵, 幫佢細囝報咗屋邨幼稚園, 而佢大女就讀翠茵. 不知呀, 所以我對學劵有啲反感.

jaisy,

我地今次係親子, 即係家長都有得去.   不過, 唉, 又要調假啦, 我驚我經理殺咗我, 話我超煩.

wing530,

"將小"個活動好似幾好, 不過wingwing撞咗時間, 如果不係, 我都想給佢參加.

fifi,

星期六我老公應該不會去啦, 例牌我同wingwing兩個.

今次真係好啦, 有親子旅行.   

jaisy,

不好咁down啦, 出年到你啦.

hinhinmom,

你今日咁早上來. 係呀, 德寶今日放假, 因為低班去旅行.

wing530減肥咩??

jaisy,

vanna又同ms.fung講不中意返全日班呀? 其實佢一路都想你早啲去湊佢, 依家你不好望佢中意, 望佢習慣就算啦.

jaisy,

kingkow private sale 24/11-3/12/06, all items 30% off, 購物滿折實價$500, 即可獲贈價值$129之kingkow頸巾一條.

jaisy,

我咁為食ga 咩?   我行開咗去做嘢呀, 我好勤力ga.  

你想今日買呀? 我今日去潮江春飲茶, 你簡完之後, 我飲完茶下來幫你簽卡.

jaisy,

我前幾日都去睇啱咗外套, 但婆婆又話屋企好多衫, 不好再買, 我可能等佢50% off才買給wingwing過年著.

如果你睇啱, 或者我去飲茶之前過去幫你簽卡先. 你call我啦.

jaisy,

$5豬展可以去WELLCOM買, 個豬肉佬真係成日切$5給我ga.

jaisy,

你噚日同我講嗰間係不係九龍塘小學? 如果係, 原來我個同事個囝 & 另外一個同事個姑仔個囝都係讀呢間呀?

jaisy,

好不好我就不知. 我知我同事個囝中四去咗外國讀書啦. 另外個同事個姑仔個囝我都係今日同佢飲茶傾開才知, 個小朋友都係住你地嗰邊南豐.

不過之前聽我同事講過, 好似都係"谷", 等我得閑再8下先.
‹ 上一主題|下一主題