用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 有沒有去左嘉諾撒聖家學校叩門 ?
go

有沒有去左嘉諾撒聖家學校叩門 ? [複製鏈接]

我個女會在11/6 去面試,唔知有沒有其他小朋友已安排面試 ?

0    0    0    0

我在6月5日交資料, 就在當天下午收到電話約面試, 我不是41區,  你是幾時交資料 ?

原帖由 nicoletsui1212 於 10-6-10 14:23 發表

我有交資料, 但未收到 (我不是41區).  是否打電話給你? 你有沒有填? 第幾志願?

聖家(九龍城) 只是面試, 而聖家(九龍塘) 就要筆試的.

原帖由 magiccandy 於 10-6-14 21:24 發表
so I wonder if katiecheung is talking about HF Kln City and now we're talking about HF Kln Tong.

我想你攪錯, 聖家(九龍城) 只需要面試, 而聖家(九龍塘) 就要筆試的, 而我真是在6月5日交資料(九龍城聖家), 學校在當天call 我在6月11日面試的.

原帖由 MaggieHei 於 10-6-14 21:02 發表
我都覺得好混淆.

有家長是 5/6 交表, 下午 call 他們 interview. 11/6 便有得 in.

有些又說 今天收 call. 星期六 in.

有些又說要 written test.
有些又說只有面試...

唔通有d 小朋友真係咁smart, 可以即日交 pr ...
‹ 上一主題|下一主題